Η αντίδραση του πρώην της Rihanna στα νέα της γέννησης του παιδιού της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η αντίδραση του πρώην της Rihanna στα νέα της γέννησης του παιδιού της

Η Rihanna και ο Chris Brown στη σκηνή.

O Chris Brown και η τραγουδίστρια υπήρξαν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι στο παρελθόν.

Η Rihanna και ο Chris Brown γνωρίστηκαν σε εφηβική ηλικία, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Δεκέμβριο του 2005 και 3 χρόνια αργότερα ο τραγουδιστής αποκάλυψε την σχέση τους. Ο Chris Brown τραγούδησε μάλιστα για τη Rihanna στα 21α γενέθλιά της, κλείνοντας το ρομαντικό του τραγούδι με ένα φιλί προς εκείνη. Το ζευγάρι έδειχνε

Η 34χρονη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτα με τον ράπερ A$AP Rocky. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Rihanna γέννησε στις 13 Μαΐου στο Los Angeles παρά τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι θα επέλεγε την γενέτειρά της, τα Barbados.

Η αντίδραση του Chris Brown στον ερχομό του γιου της Rihanna

«Ο Chris ήθελε να στείλει τις ευχές του στη Rihanna, αλλά δεν το έκανε για να μην δημιουργηθεί θέμα με τον A$AP Rocky», ανέφερε πηγή στο HollywoodLife.

«Το να το αναρτήσει σε Instagram-story είναι ο τρόπος του να προσεγγίζει με σεβασμό. Ο Chris είναι πραγματικά χαρούμενος για εκείνη. Υπήρχε μια εποχή που θα του ήταν δύσκολο να διαχειριστεί το γεγονός ότι η Rihanna θα αποκτήσει μωρό με έναν άλλο άντρα, αλλά έχει μεγαλώσει τώρα, όλες αυτά είναι πίσω του. Τώρα, δεν τρέφει τίποτα άλλο από αγάπη και σεβασμό», συμπλήρωσε η πηγή.

«Δεν ένιωθε άνετα να της στείλει μήνυμα, οπότε θεώρησε ότι θα ήταν καλό να συγχαρεί εκείνη και τον Rocky στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Eίναι πραγματικά χαρούμενος για εκείνη και ήθελε απλώς να στείλει τις ειλικρινείς ευχές του».

Τίποτα δεν είναι ικανό να χωρίσει τη Rihanna και τον A$AP - Παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι

Ο άγριος ξυλοδαρμός της Rihanna

Έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια από τη σοκαριστική επίθεση του Chris Brown στην τότε σύντροφό του, Rihanna. Ο τραγουδιστής-ράπερ περιέγραψε λεπτομερώς στο ντοκιμαντέρ «Chris Brown: Welcome To My Life», όλα όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Chris Brown θέλησε μίλησε στη Rihanna για το ερωτικό παρελθόν του με μια γυναίκα που συνεργαζόταν. Η αποκάλυψη σόκαρε τη διάσημη τραγουδίστρια και ακολούθησε ένας άγριος καυγάς.

Μιλώντας για τον ξυλοδαρμό που έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Chris Brown αποκάλυψε ότι η Rihanna τον μίσησε. «Μετά από αυτό δοκίμασα τα πάντα. Δεν την ένοιαζε. Απλά δεν μπορούσε να με εμπιστευτεί. Από εκεί και πέρα άρχισαν οι καβγάδες και η λεκτική βία. Και από τις δύο πλευρές και αυτό είναι πρώτη που το λέω. Ακόμα αγαπώ τη Rihanna. Αλλά θα είμαι ειλικρινής. Μαλώναμε και θα με χτυπούσε, θα τη χτυπούσα. Ποτέ δεν ήταν καλά. Το συζητούσαμε και λέγαμε τι στο δι@@@ κάνουμε».

«Θυμάμαι να προσπαθεί να με κλωτσήσει, αλλά την χτύπησα εγώ. Με μια σφιχτή γροθιά, την χτύπησα στ’ αλήθεια. Και σκίστηκαν τα χείλη της και μόλις το είδα σοκαρίστηκα. Σκέφτηκα“τι σκατά, γιατί τη χτύπησα έτσι;», ανέφερε ο Brown.

Ο Chris Brown παραδέχθηκε την ενοχή του και αποδέχτηκε την ποινή που του επέβαλλε το δικαστήριο. Τρία χρόνια αργότερα η Rihanna μίλησε στην Oprah και δήλωσε με δάκρυα στα μάτια πως ο Brown ήταν «η αγάπη της ζωής της».

Πηγή κεντρικής: apimages.com