Η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει φως στην υπόθεση του νεαρού Θύμιου που ήδη μας έχει συγκλονίσει

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει φως στην υπόθεση του νεαρού Θύμιου που ήδη μας έχει συγκλονίσει

Μία ακόμη συνομιλία Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου, ρίχνει φως στην κόντρα τους. 

Λίγο πριν λήξει η τηλεοπτική σεζόν μία ακόμη μεγάλη έρευνα ξεκινά στο Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη. Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, μας είχε προιδεάσει πως η υπόθεση της εξαφάνισης του νεαρού Θύμιου από τον Πύργο θα είχε και συνέχεια. Από το νέο ιδιαίτερο τρέιλερ της εκπομπής της, βλέπουμε ωστόσο ότι θα έχουμε συνέχεια στην υπόθεση της Πάτρας και τις σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, το διάστημα που είχαν χάσει τα δύο τους παιδιά.

https://www.instagram.com/p/Cdx6A_3omiD

Οι έρευνες για τον Θύμιο

Από την Τετάρτη 4 Μαϊου, ο 39 χρονος Θύμιος Μπουγάς, αγνοείται και οι μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Ο νεαρός είχε υποστεί ένα σοβαρό ατύχημα που του κατέστρεψε την άνω γνάθο και υποστηρίζονταν μηχανικά για την ομιλία και την σίτισή του. Έντεκα άτομα ηλικίας από 17 έως 21 ετών όπως αποδείχτηκε ύστερα από την προανάκριση της Εισαγγελίας του Πύργου, είχαν ασκήσει ψυχολογική βία και εκφοβισμό στον Θύμιο, λόγω του προβλήματος της υγείας του.

https://www.instagram.com/p/Cdsjc1bI1Q8

Στην προηγούμενη εκπομπή, η Αγγελική Νικολούλη, είχε δείξει και απόσπασμα από ένα video ντοκουμέντο, όπου οι νεαροί με εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων, έκαναν μέσα στην νύχτα επεισόδιο έξω από το σπίτι του, για να τον προκαλέσουν.

Φως στο Τούνελ: Έγινε no1 trend στο Twitter με τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας

Οι νεαροί - η ταυτότητα των οποίων έχει εξακριβωθεί από τις αρχές - είχαν φτιάξει και ένα πλασματικό video το οποίο έδειχνε τον υποτιθέμενο Θύμιο, να τριγυρνά με ένα τσεκούρι στους δρόμους. Η Αγγελική φυσικά μέσα από μαρτυρίες θα παρουσιάσει τις νέες εξελίξεις που έχουμε στην υπόθεση.

Ο μυστηριώδης μάρτυρας

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, θα έχουμε συνέχεια και στην υπόθεση της Πάτρας. Η φωνή του Μάνου Δασκαλάκη, ακούγεται ξεκάθαρα να ρωτά την σύζυγο του Ρούλα Πισπιρίγκου για το τι εννοεί, μιλώντας για ένα μάρτυρα που υπάρχει. Στην συνέχεια ωστόσο της ζητά να μιλήσει με τον δικηφόρο. Δεν ξέρουμε ακόμη, αλλά θα μάθουμε σίγουρα το βράδυ, αν αυτή η συνομιλία ήταν πριν την συλληψή της, ή αν έγινε αργότερα, με εκείνη στην φυλακή.