MasterChef: O παίκτης που πέρασε στην τελική 4αδα και οι αντιδράσεις στο Twitter

MasterChef: O παίκτης που πέρασε στην τελική 4αδα και οι αντιδράσεις στο Twitter

Η αγωνία κορυφώνεται λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ένα ακόμη επεισόδιο του Ελληνικού MasterChef απόλαυσαν το βράδυ της Παρασκευής (20.05) οι τηλεθεατές. Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής έχει ξεκινήσει και οι παίκτες καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βρεθούν κοντά στην πολυπόθητη νίκη.

Η δοκιμασία και η μεγάλη έκπληξη

Η δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και νικήτρια αναδείχθηκε η μπλε ομάδα η οποία απαρτιζόταν από τους: Καλλιόπη, Γιάννο και Πάνο. Oι 3 επίδοξοι MasterChef πέρασαν απευθείας στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού. Λίγο μετά την ανακοίνωση της νίκης τους, ο Πάνος Ιωαννίδης θέλησε να κάνει μια ακόμη ανακοίνωση αφήνοντας τους παίκτες κυριολεκτικά άφωνους.

Ο Πάνος, ο Γιάννος και η Καλλιόπη καλέστηκαν να συμμετέχουν σε μια δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με τον νικητή να περνά απευθείας στην τελική τετράδα του φετινού MasterChef. Το πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν οι παίκτες της μπλε ομάδας ήταν: Mύδια καπνιστά με παρμεζάνα, γκρέιπφρουτ, κρέμα σπαράγγι και καφέ.

https://www.instagram.com/p/CdyoBUbqvSK

Η Καλλιόπη στους top4 του φετινού MasterChef

Ο Πάνος και η Καλλιόπη έδωσαν το 101% των δυνατοτήτων τους και βρέθηκαν αρκετά κοντά βαθμολογικά ωστόσο η Καλλιόπη ήταν εκείνη που εξασφάλισε μια θέση στην τελική τετράδα του μαγειρικού διαγωνισμού. Μόλις ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της είπε ότι είναι ο ορισμός της εξέλιξης εκείνη ξέσπασε σε δάκρυα.

https://www.instagram.com/p/CdyyQ9Tqqd7

MasterChef: Η Πόπη παρέμεινε στο παιχνίδι, το Twitter πανηγύρισε την επιλογή των κριτών

To #MasterChefGR στην κορυφή του Ελληνικού Twitter

Για ακόμη μια φορά το hashtag #MasterChefGR βρέθηκε στην κορυφή του Ελληνικού Twitter και συγκεκριμένα στην 2η θέση. Περισσότερα από 2100 tweets γράφτηκαν από τους χρήστες της πλατφόρμας οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν τις εξελίξεις στον διαγωνισμό μαγειρικής.

trends.jpg

Πηγή κεντρικής: masterchefgr

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα εκατοντάδες υποστηρικτικά Tweets που γράφτηκαν για την Καλλιόπη κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου.