Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στον κήπο της και αποκαλύπτει την οικογενειακή παράδοση στη γιορτή της

Ιωάννα Τζανή
Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στον κήπο της και αποκαλύπτει την οικογενειακή παράδοση στη γιορτή της

Υπάρχει κάτι που η Ελένη κάνει κάθε χρόνο μαζί με την οικογένειά της την ημέρα του Κωνσταντίνου και της Ελένης.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε την ονομαστική της εορτή χθες (21/5) και την πέρασε οικογενειακά και ήσυχα, στο σπίτι της στα Μελίσσια.

Παρόλο που ανήμερα της γιορτής της θέλησε να στείλει τις ευχές της στους εορτάζοντες με μια άκρως εντυπωσιακή και λαμπερή φωτογραφία, σήμερα η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια πιο απλή και καθημερινή φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει στον κήπο του σπιτιού της άβαφη και χαμογελαστή.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι εορτάζουσες της Ελληνικής showbiz

Καθισμένη στο καταπράσινο γρασίδι και κρατώντας στα χέρια της κλαδιά με κεράσια, η Ελένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια οικογενειακή παράδοση που εκείνη, τα παιδιά της και ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος, καλούνται να... εκτελέσουν κάθε χρόνο την ημέρα του Κωνσταντίνου και της Ελένης.

Ποια είναι αυτή; Μαζεύουν κεράσια από τον κήπο του σπιτιού τους! Και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, αφού πρόκειται για την καλύτερη εποχή αυτού του καλοκαιρινού και πεντανόστιμου φρούτου.

Το post της Ελένης Μενεγάκη

«Κάθε χρόνο στην γιορτή μου μαζεύουμε τα κεράσια από τον κήπο μας ! Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Ελένη Μενεγάκη, και τόσο τα likes όσο και τα σχόλια «πήραν φωτιά».

https://www.instagram.com/p/Cd2v_5suczt

Οι ευχές συνεχίστηκαν και σήμερα, με δεκάδες φίλους, γνωστούς και followers της παρουσιάστριας να της στέλνουν τις πιο γλυκιές και εγκάρδιες ευχές τους.

Η τρυφερή φωτογραφία της Ελένης με τη μαμά της

Την περασμένη εβδομάδα, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην Κάρυστο, το μέρος όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια με τη μητέρα της Ζέτα, αλλά και το νησί στο οποίο κατοικεί η Ζέτα Μισόκαλου τα τελευταία χρόνια.

«Αυτοκόλλητες για πάντα. Πόσες αναμνήσεις έχω από την Κάρυστο… όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές, θάλασσα, παιχνίδι, ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλίες και την πλατεία! Και την μαμά μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά… η μαμά μου η κυρία ΖΕΤΑ, με την τεράστια υπομονή και την πιο ζεστή αγκαλιά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ελένη.

https://www.instagram.com/p/Cdk3FpOr7hF