Η Δανάη Μπάρκα «είπε» για πρώτη φορά πώς ένιωσε για το βίντεο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δανάη Μπάρκα «είπε» για πρώτη φορά πώς ένιωσε για το βίντεο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει την τακτική της να μην μιλάει ευθέως για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά να απαντάει έμμεσα για τη σχέση τους και το επίμαχο βίντεο.

«Δολοφονία ελευθερίας» είπε η Δανάη Μπάρκα πως είναι για τους επώνυμους το να τους απαθανατίζει ο κόσμος στις διάφορες προσωπικές τους στιγμές και αμέσως όλοι συσχέτισαν αυτή της την δήλωση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Στα τέλη του Φλεβάρη δημιουργήθηκε πολύ μεγάλος ντόρος, αφού ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έδειχνε την ίδια να φιλιέται στο στο στόμα με τον γνωστό εφοπλιστή, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις φήμες που τους ήθελαν να είναι κάτι περισσότερο από φίλοι.

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! λοιπόν, για πρώτη φορά εξέφρασε τη δική της άποψη σχετικά με το βίντεο αυτό, ακολουθώντας βέβαια τη δική της πάγια τακτική, του να μην μιλάει δηλαδή ευθέως για τον εφοπλιστή αλλά εμμέσως με αφορμή κάποιο θέμα της εκπομπής της.

Στα όσα ειπώθηκαν περί ανατροφής της, η Δανάη Μπάρκα απάντησε και μίλησε για τη μαμά Βίκυ

Η Δανάη Μπάρκα και η ελευθερία στη ζωή της που καταπατήθηκε

Αφορμή λοιπόν αυτή τη φορά στάθηκε η δήλωση του Βασίλη Μπισμπίκη σχετικά με τις πρώτες παπαρατσικές φωτογραφίες του με την Δέσποινα Βανδή και το πόσο είχαν πουληθεί.

Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν είπε σχετικά με το θέμα:

«Συμφωνώ απόλυτα στο πόση δόση χυδαιότητας μπορεί να κρυφτεί πίσω από έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να εκθέσει κάτι απλά γιατί ξέρει ότι θα γίνει ντόρος. Θα μου πεις, από την άλλη πλευρά "δεν σε αναγνωρίζει ο κόσμος όταν βγαίνεις απ’ το σπίτι σου;". Φυσικά. Αν όμως δεν είσαι η Kim Kardashian που έχεις επιλέξει να έχεις παντού μία κάμερα και υπάρχουν και στιγμές που θέλεις να απολαύσεις με τους φίλους σου, την οικογένεια σου και κάποιος έρχεται αυτό να σου το οριοθετήσει και σου πει δεν μπορείς, αυτό είναι χυδαίο» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Όλοι βγαίνουμε από το σπίτι μας. Αν εγώ όμως πάω σε ένα μαγαζί και κάποιος έχει επιλέξει να βγει από το σπίτι του και βγάλω μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με έναν άλλον άνθρωπο και το στείλω στην οικογένεια του και η οικογένειά του δεν ξέρει ότι είναι με έναν άνθρωπο, δεν του σκοτώνω εκείνη την ώρα όμως την ελευθερία του και τη ζωή του;

«Το ότι είσαι δημόσιο πρόσωπο σημαίνει ότι κάνεις μία δουλειά που μπορεί κάποιες στιγμές να πάρει μια διάσταση άλλη η ζωή σου, όταν όμως μόνος σου δεν επιλέγεις να δημοσιεύσεις και να δημοσιοποιήσεις κάτι, το να στο τελειώνει κάποιος με το έτσι θέλω για να αναπαραχθεί το ένα του προφίλ ή γιατί ξέρει ότι θα κάνει ντόρο ή για κάποιον λόγο, είναι τραγικό» συνέχισε η Δανάη Μπάρκα και κατέληξε: «Υπάρχουν πρόσωπα που έχουν κάνει καριέρα μόνο με παπαρατσικά».

Η Μπάρκα στη «δίνη» των social media: Η φράση για τα Τέμπη που παραφράστηκε και το #teamkainourgiou

https://www.instagram.com/p/CxI8QcFspdH/

Οι ατάκες όλο «νόημα» της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το επίμαχο βίντεο στο διαδίκτυο επέλεξε να μην τοποθετηθεί καθόλου. Ευθέως τουλάχιστον γιατί εμμέσως το έκανε αρκετές φορές.

Λίγες ώρες αφότου το βίντεό της έγινε viral η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει ένα story στο Instagram της γράφοντας: «Έξυπνο είναι όταν πιστεύεις τα μισά απ' όσα ακούς. Ιδιοφυές είναι όταν ξέρεις ποια μισά».

Stigmiotypo-o8onhs-2024-02-27-002623.jpeg

Αλλά και σε άλλη στιγμή στην εκπομπή της και με τις φήμες να θέλουν να μην έχει πλέον επικοινωνία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Δανάη Μπάρκα είχε αφήσει κάποιες σπόντες με αφορμή την προσωπική ζωή της Shakira.

«Με όποιον βγαίνεις και ερωτοτροπείς σημαίνει πως έχεις "δαγκώσει τη λαμαρίνα";» είπε η ίδια όταν ο Άρης Καβατζίκης είπε πως η Shakira είναι σε σχέση με τον Lucien Laviscount.

Και στη συνέχεια έθεσε άλλη μία ερώτηση, όταν ο δημοσιογράφος είπε πως οι fans της Κολομβιανής σταρ θεωρούν πως δεν είναι η καταλληλότερη σχέση που θα μπορούσε να κάνει μετά τον χωρισμό της από τον Pique.

Πρέπει οπωσδήποτε να είναι η κατάλληλη επιλογή για να βγει ένα ραντεβού μια γυναίκα; Γιατί όλα πρέπει να τα κάνουμε μεγάλα και να τα βάζουμε σε συγκεκριμένες θέσεις;

Παράλληλα, η ίδια είχε μιλήσει και σε συνέντευξή της για το πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη λέγοντας:

«Εκτός από την ομπρέλα όμως, υπάρχει και το ουράνιο τόξο που μπορείς να περιμένεις μετά τη μπόρα. Ανήκω στην ομάδα των ανθρώπων που πιστεύουν ότι αν σταματάς σε κάθε γωνία να πετάς πέτρες στα σκυλιά που γαβγίζουν, δε θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου. Όταν ξέρω ότι εγώ κοιμάμαι καλά το βράδυ και έχω γύρω μου ανθρώπους που είναι ασπίδες και ομπρέλες... παίρνω μια βαθιά ανάσα, γίνομαι μούσκεμα στην μπόρα και μετά γυρνάω σπίτι μου φοράω στεγνά ρούχα και η ζωή συνεχίζει».

https://www.instagram.com/p/C5dlKPisPvH/