Από τη Ρώμη με αγάπη: Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει με νέο look και το πιο «primο» κούρεμα μέχρι σήμερα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Από τη Ρώμη με αγάπη: Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει με νέο look και το πιο «primο» κούρεμα μέχρι σήμερα

Η Σοφία Παυλίδου απολαμβάνει τις διακοπές με φίλους στην Ιταλική πρωτεύουσα. Το εντυπωσιακό hair look και οι νέες φωτογραφίες.

Μια πολύ ανέμελη περίοδο της ζωής της βιώνει η Σοφία Παυλίδου, καθώς έχει δώσει έμφαση σε όλα όσα την κάνουν ήρεμη και ευτυχισμένη σε καθημερινή βάση.

Η δημοφιλής ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου έχει απαρνηθεί την καστανή, σκουρόχρωμη απόχρωση μαλλιών με την οποία τη γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια και πλέον επιλέγει πιο ξανθά χρώματα τα οποία ομολογουμένως της ταιριάζουν πολύ.

Η Σοφία Παυλίδου πριν γίνει πιο ξανθιά από ποτέ, δοκίμασε (σχεδόν) κάθε πιθανό hair look

Το νέο hair look της Σοφίας Παυλίδου είναι hot για το καλοκαίρι και θα σε εμπνεύσει

Πριν από λίγες ημέρες η Σοφία Παυλίδου επισκέφθηκε το κομμωτήριο της Άννας Βουζουνεράκη στα νότια προάστια και αφέθηκε ξανά στα μαγικά της χέρια για μια μικρή ανανέωση.

https://www.instagram.com/reel/C5k8Ur9tgeR/

Λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα η ηθοποιός αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της στο πιο hot κούρεμα της σεζόν και φυσικά να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις στο χρώμα.

https://www.instagram.com/reel/C5_R5RbtQ3d/

Μέχρι πρότινος η καλλιτέχνης διατηρούσε ένα μεσαίο μήκος μαλλιών, σε μελί απόχρωση, την οποία είχε αποκτήσει με ειδική τεχνική, ώστε να ελαχιστοποιήσει τη φθορά των μαλλιών της.

https://www.instagram.com/p/C3-yVT3N_fV/

Η Σοφία Παυλίδου έβαλε μίνι σε πάρα πολύ μεγάλη ηλικία και ο αυτός είναι ο λόγος

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το ταξίδι στη Ρώμη και οι φωτογραφίες με το νέο look

Tα τελευταία 24ωρα η ηθοποιός και η παρέα της ταξίδεψαν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη όπου απόλαυσαν τα αξιοθέατα, τις βόλτες στους δρόμους της πόλης και το καλό φαγητό.

https://www.instagram.com/reel/C6Jts6XtERI/

Η Σοφία Παυλίδου μοιράστηκε στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τη mini εξόρμησή της, δείχνοντάς μας πόσο ευτυχισμένη είναι που άλλαξε εικόνες έστω και για πολύ λίγο.

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στο «MEGA Καλημέρα» η ηθοποιός είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στη νέα της καθημερινότητα εξηγώντας: «Ζω μόνη μου πλέον, γιατί ο ένας μου γιος σπουδάζει και ο άλλος μένει με τον πατέρα του. Ως μητέρα εξακολουθώ να μαγειρεύω για τους γιους μου και να τους πηγαίνω ταπεράκια. Δεν τους παίρνω τηλέφωνο για να βάλουν ζακέτα. Θα αγκαλιάσω όποια κοπέλα μου γνωρίσουν οι γιοι μου ως σχέση τους, γιατί θα είναι η επιλογή τους».

Όσον αφορά τη σχέση της με τους άντρες η ηθοποιός παραδέχθηκε: «Οι άντρες δεν με φοβούνται πλέον. Στην αρχή υπήρχε ένας φόβος. Το χιούμορ και η εξυπνάδα είναι βασικά χαρακτηριστικά σε έναν άντρα. Όταν είμαι σε μία σχέση είμαι πάντα εκεί, είμαι πολύ δοτική. Έχω εμμονικούς θαυμαστές, που από τότε που χώρισα, επί 7 χρόνια μου στέλνουν καθημερινά emails».

Πηγή κεντρικής: pavlidou.sofia