Ο Απόστολος Ρουβάς αποκαλύπτει ποιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που του έκανε το Survivor

Ιωάννα Τζανή
Ο Απόστολος Ρουβάς αποκαλύπτει ποιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που του έκανε το Survivor

«Οφείλω στο Survivor τις καλύτερες σχέσεις που έχω πια με τον πατέρα μου», εξομολογήθηκε ο Απόστολος Ρουβάς.

Μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (22/5) καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ».

Ο πρώην παίκτης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ, έχοντας αναθεωρήσει παλαιότερες απόψεις του και έχοντας αλλάξει εντελώς τρόπο ζωής και σκέψης. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αυτό ήταν και το μεγαλύτερο δώρο που του έκανε το ριάλιτι επιβίωσης, αφού μετά από τη συμμετοχή του σε αυτό, οι σχέσεις με τον πατέρα του, Κωνσταντίνο, άλλαξαν προς το καλύτερο και ο ίδιος κατάλαβε πού έκανε λάθος όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Απόστολος Ρουβάς αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε και ποιους παίκτες βλέπει στον τελικό του Survivor

Η εξομολόγηση του Απόστολου Ρουβά για τη σχέση με τον πατέρα του

«Πολλές φορές είμαστε σκληροί χωρίς λόγο. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών και σε μια πολύ μικρή ηλικία, γιατί όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν επτά ετών, πολλές φορές αναπτύσσεις πράγματα στο μυαλό σου που αδικούν κάποιους ανθρώπους. Μεγαλώνεις με αυτό, περνάνε τα χρόνια, συνειδητοποιείς κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν τα λες», είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς για τον μπαμπά του.

Και συνέχισε:

«Βρεθήκαμε με τον πατέρα μου τώρα που επέστρεψα από το Survivor. Μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε, να μιλήσουμε και θεωρώ πως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Με έναν τρόπο, σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό το οφείλω στο παιχνίδι αυτό. Έχω αλλάξει στάση ζωής και τρόπο σκέψης για πολλά πράγματα. Το παιχνίδι μόνο δώρα μου έχει κάνει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πήρα την απόφαση να μπω σε αυτό».

«Δεν είχαμε πρόσβαση σε φαγητό πουθενά»

Όσο για το αν οι τραυματίες στο Survivor είχαν πρόσβαση σε φαγητό; «Με το χέρι στην καρδιά, δεν είχαμε πρόσβαση σε φαγητό πουθενά. Ακόμα και αν τραυματιζόσουν, σου έδιναν νερό και στην καλύτερη περίπτωση να σου βάλουν φυσιολογικό ορό στο νοσοκομείο. Η πείνα ήταν μεγάλη αλλά ήξερα που πήγαινα, οπότε προσαρμόστηκα», είπε ο Απόστολος Ρουβάς.

«Και ο αδερφός του Σάκη να μην είσαι πρέπει να προσέχεις τι λες»

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν είχε άγχος να μην πει ή κάνει κάτι που θα εκθέσει το «βαρύ» όνομα που κουβαλάει, ο Απόστολος Ρουβάς απάντησε: «Αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να κάνει ο καθένας στον εαυτό του, είτε είναι αδερφός του Ρουβά είτε είναι αδερφός του οποιουδήποτε, όταν εκτίθεσαι στο κοινό και αυτό που λες το ακούει όλη η Ελλάδα, πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ πώς εκφράζεσαι και πώς συμπεριφέρεσαι γιατί η οικογένειά σου μπορεί να μην είναι γνωστή, αλλά έχει τον κύκλο της. Από σεβασμό στον εαυτό σου και στην οικογένειά σου, πρέπει να προσέχεις τι ξεστομίζεις και πώς συμπεριφέρεσαι».