Το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε για τον γιο του ο Γιώργος Καράβας

Κατερίνα Μπούσιου
Το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε για τον γιο του ο Γιώργος Καράβας

Για πρώτη φορά μας έδειξε ο επόμενος κριτής του GNTM, Γιώργος Καράβας το μεγάλο ταλέντο του γιου του, με αφορμή τα γενέθλιά του. 

Ο 9χρονος Φίλιππος, γιος του Γιώργου Καράβα, είχε τα γενέθλιά του και αυτό έδωσε μία καλή αφορμή για τους γονείς του, να του οργανώσουν ένα πρωτότυπο πάρτι γενεθλίων και έτσι μας αποκάλυψε ένα μεγάλο ταλέντο του γιου του.

Γιορτή στο γήπεδο πριν τα γυρίσματα του GNTM

Ο νέος κριτής και πρώην coach του GNTM, έχει δηλώσει πολλές φορές πως τα δύο του παιδιά, ο πρωτότοκος Φίλιππος, αλλά και η μικρότερη Καλλιόπη, είναι όλος του ο κόσμος. «Είναι γνωστό ότι η κόρη μου με σέρνει από την μύτη, αλλά στον γιο μου, έχω ιδιαίτερη αδυναμία», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του. Μάλιστα την εποχή που έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, ήταν και η περίοδος που έκανε μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και η δημιουργία οικογένειας, ήταν μια νέα πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνον, δίχως όμως να τον φοβίσει. Την πρώτη λοιπόν φορά που έγινε μπαμπάς, γιόρτασε πριν από 3 μέρες, καθώς ο γιος του Φίλιππος είχε τα γενεθλιά του, κλείνοντας τα 9 του χρόνια. Και φύλαξε μία ιδιαίτερη αφιέρωση με φωτογραφία της γυναίκας του από το μαιευτήριο, που τον κρατούσε στην αγκαλιά της.

https://www.instagram.com/p/CdwCuWvMsW-

Ο Καράβας junior όπως μας αποκάλυψε μέσα από τις φωτογραφίες του πάρτι, η μητέρα του Ραφαέλα Ψαρρού, έχει μεγάλη αδυναμία αλλά και ταλέντο στο ποδόσφαιρο, αλλά η τούρτα του, που είχε πάνω το σήμα του τουρνουά τέννις του Ρολάντ Γκαρός, μας αποκάλυψε πως ο Φίλιππος έχει μεγαλύτερη αγάπη για το τέννις.

karavasfamiliy.jpg

Από τις πρώτες που σχολίασαν και ευχήθηκαν στον Φίλιππο ήταν και η Βίκυ Καγιά. Άλλωστε πρν από λίγες ημέρες τα ζεύγη Καράβα και Καγιά - Κρασσά έκαναν κοινές, μίνι διακοπές στην Μύκονο, ενώ πολύ συχνά βρίσκονται μαζί, δείχνοντας πως έχουν ιδιαίτερους φιλικούς δεσμούς.

Εντός των ημερών και μόλις ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, θα έχουμε και την ανακοίνωση και των άλλων δύο κριτών της επιτροπής του νέου κύκλου του GNTM. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άλλωστε στα μέσα του Ιουνίου και μετά από μία διακοπή λίγων εβδομάδων θα συνεχιστούν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η Βίκυ Καγιά για την επιστροφή της στο GNTM: «Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη»