Σασμός: Η δολοφονία του Άγγελου αλλάζει την ζωή του Αστέρη αλλά και της Βασιλικής

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η δολοφονία του Άγγελου αλλάζει την ζωή του Αστέρη αλλά και της Βασιλικής

Θα την γλιτώσει και πάλι ο Μαθιός αλλά αυτό θα επηρεάσει ακόμη και τις σχέσεις της Καλλιόπης με την Βασιλική 

Η φτώχια στους Σταματάκηδες φέρνει μεγάλες γκρίνιες. Και οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις στον Σασμό του Alpha. Η Καλλιόπη δεν θα μείνει σε ησυχία. Το ίδιο όμως και ο Μαθιός. Ο Φραγκιαδάκης βρίσκει μία χρυσή ευκαιρία για να τον στριμώξει, για την δολοφονία του Στεφανή. Η δολοφονία του Άγγελου ωστόσο θα είναι εκείνη που θα διαταράξει και μία άλλη σχέση. Προς το παρόν σήμερα έχουμε και έναν ακόμη χωρισμό.

https://www.instagram.com/p/Cd6aWK5FVFu

Η Κλαίρη χωρίζει τον Μανόλη

Πολλά τα ψέματα, πολλοί οι φόβοι για τον Μανόλη. H Κλαίρη καταλαβαίνει μετά τον θάνατο του Αμερικάνου, πως δεν της είπε την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή. Τον χωρίζει και ακόμη και την ύστατη στιγμή δεν της λέει ποιος είναι ο δολοφόνος. Θα περάσει δύσκολα ο Μανόλης, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τους φόβους του, γιατί σφίγγει ο κλοιός.

Η δολοφονία του Άγγελου βάζει τον Μαθιό στην φυλακή;

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε, πως ο νούμερο ένα ύποπτος για την δολοφονία του Άγγελου θα είναι ο Μαθιός. Από σήμερα άλλωστε ξεκινά μία κόντρα της Καλλιόπης και του γιατρού. Τα παιδιά της, την παρακαλούν να πουλήσουν ένα κτήμα για να ξεχρεώσουν και όταν ο Αστέρης βρει ως υποψήφιο αγοραστή τον Άγγελο, η καπετάνισσα θα βγει εκτός ευατού. Αυτή την νέα κόντρα θα την μάθει όλο το χωριό. Και έτσι όταν θα δολοφονηθεί ο Άγγελος από τον Κώστα, οι υποψίες αρχικά θα πέσουν στον Μαθιό και τον Αστέρη. Αλλά ο Μαθιός θα την γλιτώσει τελικά. Ο Φραγκιαδάκης, χάνει την χρυσή ευκαιρία να τον «στριμώξει» και για την περίπτωση του Στεφανή.

Το επικό σχόλιο της Γερμανού στον Δημήτρη Λάλο: Η αλλαγή στον ηθοποιό που εντόπισε το Twitter

Η Βασιλική είναι ανάστατη από όλα αυτά, γιατί ήδη έχει προειδοποιήσει τον Άγγελο να προσέχει. Βλέπει μία ακόμη βεντέτα να ξεσπά ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Αυτό θα το μάθει κάποια στιγμή η Καλλιόπη και δεν θα της αρέσει καθόλου η παρέμβασή της.

Εκτός από την δική της ζωή στην συνέχεια, η ζωή εκείνου που αλλάζει από την δολοφονία του Άγγελου είναι εκείνη του Αστέρη. Ο ετεροθαλής αδελφός της Αργυρώς και η απώλειά του είναι ένα ακόμη εμπόδιο στο χάσμα που τους χωρίζει. Μέχρι να αποδειχθεί πως ο Κώστας είναι ο πραγματικός δολοφόνος.