Η αφιέρωση των Οικονομάκου και Παναγιώτου στη Θεοδωρίδου θα σου θυμίσει βράδια με τις φίλες

Η αφιέρωση των Οικονομάκου και Παναγιώτου στη Θεοδωρίδου θα σου θυμίσει βράδια με τις φίλες

Η ηθοποιός και η ενδυματολόγος μοιράστηκαν μερικές υπέροχες στιγμές από τις διακοπές τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες λαϊκού ρεπερτορίου της χώρας. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποια στιγμή τραγουδήσει ένα από τα τραγούδια της και, ακόμα και όσοι δεν είναι φαν, ξέρουν πολλούς από τους στίχους της ακριβώς γιατί παίζουν παντού εδώ και δεκαετίες.

Δεν προξενεί, λοιπόν, εντύπωση κάποιος να τραγουδάει διάσημα τραγούδια της και να ανεβάζει τα βίντεο στο Instagram, όμως, όταν αυτός ο «κάποιος» είναι διάσημος, αναμενόμενα γίνεται θέμα συζήτησης. Πρόσφατα, σε αυτούς προστέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου με την καλή φίλη και κουμπάρα της, Νικόλ Παναγιώτου.

Η αφιέρωση Οικονομάκου και Παναγιώτου στη Θεοδωρίδου

Η ηθοποιός και η ενδυματολόγος που απολάμβαναν τις διακοπές τους στις Σπέτσες, έκαναν story με κάτι που συνέβη σε ένα από τα βράδια της παραμονής τους εκεί. Η Παναγιώτου φαίνεται πως έμαθε στην Οικονομάκου το τραγούδι «Δεν ντράπηκες» και την έβαλε να το τραγουδήσει ώστε έπειτα να ταγκάρουν και την τραγουδίστρια.

Η Παναγιώτου άρχισε να αστειεύεται ότι κάνει εντατικά μαθήματα στη φίλη της -η οποία παρεμπιπτόντως έχει υπέροχη φωνή- σχετικά με τα τραγούδια της Θεοδωρίδου και τάγκαρε την τραγουδίστρια, η οποία έκανε repost με τη σειρά της.

Ποια είναι η Νικόλ Παναγιώτου

Σίγουρα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπεις το όνομα της Νικόλ Παναγιώτου. Η κουμπάρα της Οικονομάκου είναι διάσημη ενδυματολόγος του θεάτρου και της τηλεόρασης, με δουλειές στο βιογραφικό της, όπως η παράσταση «Δείπνο ηλιθίων» (2017) και «TOC TOC» (2019).

Η Παναγιώτου λόγω της δουλειάς της γνωρίζεται με πολλούς ηθοποιούς της showbiz. Γι’ αυτό και ανά διαστήματα τη βλέπεις να ποζάρει μαζί τους και να κάνει τις αντίστοιχες αναρτήσεις στο Instagram. Μάλιστα, αρκεί μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram για να εντυπωσιαστείς με τα απλά αλλά ιδιαίτερα κομψά και διαχρονικά looks που δημιουργεί.