Αθηνά Οικονομάκου: Η γιορτή της μαμάς της και η δημόσια αφιέρωση στην αγκαλιά της

Αθηνά Οικονομάκου: Η γιορτή της μαμάς της και η δημόσια αφιέρωση στην αγκαλιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου ευχήθηκε δημόσια στη μαμά της με μία τρυφερή φωτογραφία.

Οι γιορτές ουσιαστικά πέρασαν χωρίς να προλάβουμε καν να το συνειδητοποιήσουμε. Περάσαμε χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους, απολαύσαμε τα φαγοπότια και τώρα καλούμαστε να επανέλθουμε στους καθημερινούς μας ρυθμούς.

Χτες, όμως, ήταν και μία άλλη γιορτή, αφού οι Γιώργηδες και οι Γεωργίες γιόρταζαν το όνομά τους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η μαμά της Αθηνάς Οικονομάκου, γι’ αυτό και η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία δημόσια αφιέρωση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η αφιέρωση της Αθηνάς Οικονομάκου στη μαμά της

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τη μαμά της, Γεωργία, και με κάθε ευκαιρία τής κάνει αφιερώσεις δημόσια στον λογαριασμό της στο Instagram. Αυτήν τη φορά, η 36χρονη ηθοποιός τράβηξε μία φωτογραφία στην αγκαλιά της μαμάς της και έγραψε: «Χρόνια πολλά στη Γεωργία της καρδιάς μου. #mommy #HappyNameDay».

athina_oikonomakou_mama_giorti.jpg

Στη φωτογραφία είναι για μία ακόμα φορά εμφανής και η ομοιότητα μαμάς και κόρης στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Ιδιαίτερα στα ζυγωματικά, στα χείλη αλλά και στο σχήμα του προσώπου.

Η μαμά της Αθηνάς Οικονομάκου παίζει με τη μικρή Sienna - Το κοινό τους χαρακτηριστικό

Οι δημόσιες αφιερώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου στη μαμά της

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Οικονομάκου κάνει αφιέρωση στη μαμά της ούτε γενικά που τη δείχνει στους followers της. Ανά διαστήματα, το κοινό έχει δει τη Γεωργία Οικονομάκου σε διάφορες περιστάσεις, από γιορτές και γενέθλια μέχρι τα παιχνίδια με τα εγγόνια της.

Στα τέλη του Μαρτίου, η ηθοποιός απαθανάτισε τη μαμά της με την κόρη της, Sienna, γράφοντας την ατάκα: «Γιαγιά εν δράσει. Έχουν αρχίσει να ντύνονται το ίδιο».