Το υπνοδωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου έχει ένα στοιχείο που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ

Το υπνοδωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου έχει ένα στοιχείο που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ

Ένα story από το υπνοδωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου θα σε πείσει πως ο χώρος στον οποίο κοιμάσαι, πρέπει να είναι ιδιαίτερος.

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στην Κηφισιά, είναι ένα υπόδειγμα μινιμαλισμού και ζεστασιάς.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας μένουν εκεί μαζί με τα δύο τους παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιένα και παρότι τα δύο παιδιά είναι τόσο μικρά, το σπίτι της Αθηνάς είναι απόλυτα περιποιημένο, ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Το minimal δωμάτιο

Μόλις χθες η Αθηνά, μοιράστηκε με τους fans της στο Instagram ένα story για καληνύχτα από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού, το οποίο δεν συνηθίζει να φωτογραφίζει.

Και στο υπνοδωμάτιο κυριαρχεί το γκρι, το οποίο δένει απόλυτα με το καφέ ξύλινο πάτωμα ενώ ο μεγάλος πίνακας πάνω από το κρεβάτι είναι το φωτεινό στοιχείο του δωματίου.

Ένα έξυπνο μυστικό αν η κρεβατοκάμαρα δεν έχει παράθυρο, είναι αυτό που έχει κάνει και η Αθηνά, να δημιουργήσει με κουρτίνα και κουρτινόξυλο ένα νοητό παράθυρο, το οποίο έχει ενισχύσει με μια ορθογώνια γυψοσανίδα.

Το σαλόνι

Όσον αφορά το υπόλοιπο σπίτι, είναι όπως και το υπνοδωμάτιο minimal και κυριαρχεί το γκρι, το άσπρο, το μαύρο και το ξύλο.

Το ασύμμετρο ξύλινο τραπεζάκι κυριαρχεί στο σαλόνι ενώ οι δύο στρογγυλές πολυθρόνες με έντονα prints φέρουν ένα μοντέρνο στοιχείο στη διακόσμηση.

Αθηνά Οικονομάκου: Το σπίτι της είναι ονειρεμένο - «Λιώσαμε» με την ντουλάπα

Ένα μεγάλο μέρος του τοίχου είναι επενδυμένο με ξύλο, ενώ εξίσου κυρίαρχος στον χώρο είναι ο πίνακας στο κέντρο του σαλονιού. Την ίδια ώρα, φυτά εσωτερικού χώρου ολοκληρώνουν τη διακόσμηση.

Ένα ακόμα σημείο του σπιτιού πολυφωτογραφημένο είναι το δωμάτιο – ντουλάπα της Αθηνάς.