Ανατροπή στο MasterChef: Ο Γιάννος αποχώρησε αλλά έχρισε τον επόμενο νικητή

Πατούλια Κατερίνα
Ανατροπή στο MasterChef: Ο Γιάννος αποχώρησε αλλά έχρισε τον επόμενο νικητή

Μπορεί τα spoilers να ήθελαν τον Γιάννο να φτάνει ως φιναλίστ στον τελικό του MasterChef, όμως ο παίκτης ήταν εκείνος που αποχώρησε τελικά.

Με μια μεγάλη ανατροπή φτάσαμε στους final four του φετινού MasterChef, με την Καλλιόπη να έχει ήδη εξασφαλίσει την είσοδο στους τέσσερις του τελικού και να παρακολουθεί τη χτεσινή δοκιμασία αποχώρησης από τον εξώστη.

Η Καλλιόπη είναι άλλωστε η νέα αγαπημένη των spoilers, την οποία και όλες οι προβλέψεις βλέπουν πια μέσα στους δύο φιναλίστ του τελικού.

Ο Γιάννος δεν τα κατάφερε!

Μπορεί ο Γιάννος να έχει κερδίσει πολλά μικρότερα έπαθλα και να είχε θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τον τελικό, όμως το χτεσινό του πιάτο δεν ήταν εκείνο που θα τον περνούσε στους final four με τον παίκτη να παραδέχεται πως το φαγητό που έφτιαξε ήταν μια μεγάλη αποτυχία.

https://www.instagram.com/p/Cd87n6xK8pM

«Σήμερα ολοκληρωμένη αποτυχία στο πιάτο, μπήκα και βγήκα υποχρεωτικά, είχα πολλές ιδέες, αλλά δυστυχώς δεν μου βγήκε σε καλό. Η ένταση με τους γονείς ήταν κάτι ιδιαίτερο και δεν ξέρω τι πήγε στραβά σήμερα. Ωραία ήταν, ωραία πορεία, το ευχαριστήθηκα, όλα καλά, ευχαριστώ και όσους με στήριξαν και όσους δεν με στήριξαν αφού βλέπουν το MasterChef, είμαστε μια οικογένεια εδώ », είπε αρχικά ο Γιάννος, κάνοντας τη δική του πρόβλεψη για τον τελικό νικητή.

Ο Γιάννος βλέπει Πάνο ως τον επόμενο Έλληνα MasterChef

https://www.instagram.com/p/Cd9EDxoDoWB

«Χαίρομαι που ο Πανούλης μπαίνει στην τετράδα, το ήθελα γιατί είναι ένα παιδί που στηρίζω, είναι ένα παιδί που μπορεί να πάει μακριά, πολύ μπροστά είναι νέος και μπορεί να τα καταφέρει, πρέπει να είναι οργανωμένος και στο κομμάτι το ψυχολογικό, κάτσε διάβασε μικρέ αλλιώς θα σε βρω».

Όπως ήδη από εχθές σε είχαμε ενημερώσει, ο αποκλεισμός του Γιάννου ήταν η μεγάλη έκπληξη του φετινού MasterChef, και όλα δείχνουν πως θα πάμε στον τελικό με τον Πάνο και την Καλλιόπη.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef

Το ζευγάρι του τελικού, εκτός των άλλων θα έχει την δυνατότητα μετά από 2 χρόνια πανδημίας να κάνει ένα ειδικό ταξίδι γευσιγνωσίας και μαγειρικής δοκιμασίας στην Ιταλία.

Η εμπειρία αυτή είναι πολύ σημαντική, όπως και η δοκιμασία, η οποία μπαίνει και στην τελική βαθμολογία που θα βγάλει τον νικητή. Ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 15 Ιουνίου και η ανακοίνωση του αποτελέσματος θα γίνει live.

MasterChef: Στις 15 Ιουνίου ο μεγάλος τελικός - Ανατροπή με τη φιναλίστ Καλλιόπη

Η αντίδραση του Twitter

Ο Γιάννος υπήρξε - παρά τις μαγειρικές του ικανότητες, αμφιλεγόμενη φιγούρα για το Twitter Και αυτό φάνηκε και στα σχόλια της αποχώρησης. O Γιάννος κέρδισε πάντως το Silver Award όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι και τα 10.000 ευρώ.