Οι φωτογραφίες της Δανάης Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη στη Λευκάδα σε κάνουν να σκέφτεσαι μόνο νησιά

Οι φωτογραφίες της Δανάης Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη στη Λευκάδα σε κάνουν να σκέφτεσαι μόνο νησιά

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας απόλαυσαν τις διακοπές τους στο Νυδρί.

Τις διακοπές τους στη Λευκάδα απόλαυσαν η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα για άλλη μία από τις συνηθισμένες εξορμήσεις τους, με τις ανάλογες φωτογραφίες να φτάνουν στα social media τους.

Οι διακοπές της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη στη Λευκάδα

Τα τελευταία 24ωρα, η Παππά και ο Λάζαρης κάνουν stories από την παραμονή τους στο Νυδρί. Το Νυδρί είναι ένα παραλιακό χωριό της Λευκάδας, στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού και αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των ταξιδιωτών όταν αποφασίζουν να απολαύσουν τις διακοπές τους στη Λευκάδα.

Η 25χρονη ηθοποιός πόζαρε στο πλευρό του καλού της, με τα χαμόγελά τους να μην μπορούν να κρυφτούν. Δίπλα στο tag που του έκανε στη φωτογραφία, μάλιστα, προσέθεσε και μία καρδούλα.

danai_pappa_labros_lazaris_leukada.jpg

Η Παππά έκανε επίσης μία ανάρτηση μπροστά στην πισίνα του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε με τον σύντροφό της, φορώντας ένα πολύ «δροσερό» και καλοκαιρινό outfit. Στο caption έγραψε: «Αφήστε με εδώ, σας παρακαλώ! Ο προορισμός μας ήταν το Νυδρί Λευκάδας και ήταν ένα υπέροχο 4ήμερο».

Ο Λάζαρης έκανε ένα story, στο οποίο κατέγραψε την ηθοποιό να έρχεται στο τραπέζι που κάθονταν κρατώντας στο χέρι έναν δίσκο με φαγητό.

Οι δηλώσεις της Παππά για τον Λάζαρη

Τον περασμένο Απρίλιο, η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της και σχολίασε το ενδεχόμενο ενός γάμου. Απόσπασμα της συνέντευξης έπαιξε στο Happy Day.

«Δημοσιογράφος: Ποιες είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες σου;

Δανάη Παππά: Η γιαγιά μου, η σοκολάτα και ο Σπίθας.

Δημοσιογράφος: Ο Λάμπρος, ο σύντροφός σου;

Δανάη Παππά: Είναι μέσα σε κάθε κατηγορία χωρίς να χρειάζεται να τον αναφέρω. Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», ακούγεται στο απόσπασμα.

Η Δανάη Παππά μιλάει για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη, τις δυσκολίες και τον γάμο