H Kendall Jenner δέχεται πίεση για να κάνει παιδί και κατάψυξη ωαρίων

H Kendall Jenner δέχεται πίεση για να κάνει παιδί και κατάψυξη ωαρίων
Instagram: kendalljenner

Η Kendall Jenner δέχεται πιέσεις να κάνει κατάψυξη ωαρίων και να αποκτήσει παιδί, όμως η ίδια παραδέχεται ότι ακόμα δεν νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα.  

Δύο χρόνια σχέσης συμπλήρωσε τον περασμένο Απρίλιο η Kendall Jenner με τον Devin Booker και ήδη έχουν αρχίσει οι ερωτήσεις… όχι για γάμο, αλλά για παιδί. Κι αν νομίζεις πως οι φίλοι και γνωστοί ρωτούν το μοντέλο πότε θα γίνει μανούλα, κάνεις λάθος. Η μητέρα της, Kris Jenner, είναι αυτή που αναρωτιέται και την πιέζει.

Ειδικότερα, το επεισόδιο της 26ης Μαΐου του reality show, The Kardashians, παρουσιάζει την Kendall Jenner να επισκέπτεται τη μητέρα της, Kris Jenner. Αφού η Kris παρακάμπτει τη συζήτηση για τα επαγγελματικά με την Kendall Jenner, ξεκινά να τη ρωτά πότε θα αποκτήσει παιδί. Και εδώ έρχεται… η αμηχανία από την πλευρά της Kendall.

Το κοκτέιλ μαργαρίτα - καρπούζι της Kendall Jenner θα γίνει το αγαπημένο σου

Η Kris Jenner πιέζει την Kendall να κάνει παιδί και η Kendall είναι πιο αμήχανη από ποτέ

Η Kendall Jenner δεν περίμενε τη μαμά της να τη ρωτήσει on camera πότε θα αποκτήσει παιδί. Και για αυτό ακριβώς με το που έγινε η ερώτηση, το μοντέλο ένιωσε πολύ άβολα απαντώντας στη μητέρα της: «Μου λες συνέχεια, ''Δεν γίνεσαι πιο νέα'', αλλά μάντεψε, μαμά; Είναι η ζωή μου». Και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη ακόμα».

Σε μια εξομολόγηση, η Kendall, που μόλις είχε γίνει 26 ετών όταν γυρίστηκε το επεισόδιο, εξήγησε αναλυτικά τον λόγο για τον οποίο δεν είναι ακόμα έτοιμη για παιδιά. «Έχω ακόμα πολλά που πρέπει να μάθω για να μπορέσω να καλωσορίσω ένα παιδί στη ζωή μου». Και πρόσθεσε: «Εξακολουθώ να απολαμβάνω τη ζωή μόνη μου και είμαι εντάξει με αυτό αυτή τη στιγμή».

Παρόλο που η Kendall Jenner ήταν απόλυτα σαφής σχετικά με τη μητρότητα η Kris Jenner φαίνεται να μη θέλει… να το καταλάβει. Γιατί η συζήτησή τους είχε και συνέχεια.

H μητέρα της Kendall τηλεφώνησε στον οικογενειακό γιατρό για να μάθει τι έχει να πει σχετικά με την απόφαση της κόρης της. Κι εκείνος απάντησε αυτό που η Kendall σίγουρα δεν ήθελε ν’ ακούσει: «Για την Kendall, αν έχει σύντροφο αλλά δεν είναι παντρεμένοι, συνήθως προτείνω τουλάχιστον έναν κύκλο κατάψυξης ωαρίων. Θα ήταν καλή στιγμή να καταψύξουμε τα ωάρια. Όσο πιο νέα είσαι τόσο καλύτερη η ποιότητά τους». Η Kendall τελείωσε τη συζήτηση σε εκείνο το σημείο και έφυγε από το δωμάτιο καθώς η μαμά της αναφώνησε: «Είναι ομόφωνη απόφαση! Κάνουμε μωρό!».

Η κατάψυξη ωαρίων είναι οικογενειακή υπόθεση

Η κατάψυξη ωαρίων δεν είναι κάτι πρωτάκουστο για την οικογένεια Kardashian-Jenner. Και το λέμε αυτό, διότι η μεγαλύτερη αδερφή της Kendall, η Kourtney Kardashian, πέρασε από τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης και της κατάψυξης ωαρίων για να προσπαθήσει να κάνει μωρό με τον Travis Barker. Τόσο η Kim Kardashian, όμως, όσο και η Khloe Kardashian έχουν επίσης κάνει στο παρελθόν κατάψυξη στα ωάριά τους με την Kendall να είναι η μόνη από την οικογένεια που ακόμα δεν έχει αποκτήσει παιδί.

https://www.instagram.com/p/Cb6kkT3Of80

Η Kourtney έχει 3 παιδιά με τον πρώην της, Scott Disick, ενώ η Kim έχει 4 παιδιά με τον Kanye West. Η Khloe είναι μαμά ενός παιδιού που απέκτησε με τον πρώην της, Tristan Thompson. Εν τω μεταξύ, ο Rob Kardashian έχει μια κόρη με την πρώην του, Blac Chyna, ενώ και η Kylie Jenner έχει 2 παιδιά με τον σύντροφό της, Travis Scott.