Το νέο trend στο μπάνιο που έχουν λατρέψει η Kendall Jenner και η Jennifer Garner

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το νέο trend στο μπάνιο που έχουν λατρέψει η Kendall Jenner και η Jennifer Garner

Μεγαλοπρέπεια και άνεση: Ποιος θα μπορούσε να πει όχι σε αυτόν τον απόλυτο συνδυασμό χαλάρωσης στην μπανιέρα σου;

Πόσο υπέροχες είναι οι μεγάλες αυτόνομες μπανιέρες που μπορείς να τοποθετήσεις ακόμη και στη μέση ενός μπάνιου! Μπορεί να εκπέμπουν μια υπερβολή αλλά συνάμα δίνουν το στίγμα της πολυτέλειας που μόνο σ΄ένα μεγάλο μπάνιο μπορείς να βρεις.

Αυτή την πολυτέλεια φαίνεται πως οι celebrities βρήκαν έναν τρόπο να πάνε σε next level. Και, η over-the-top επιλογή φαίνεται πως έχει αγαπηθεί περισσότερο από ποτέ. Πρόκειται για την τάση της μεταλλικής μπανιέρας που ολοένα και περισσότερες επώνυμες υιοθετούν στον χώρο τους.

To μυστικό που θα κάνει το μπάνιο σου έτοιμο για φωτογράφιση σε περιοδικό διακόσμησης

Μπορεί να έχεις παρατηρήσει για πρώτη φορά αυτές τις αντανακλαστικές μπανιέρες όταν η Kendall Jenner παρουσίασε το σπίτι της στο Architectural Digest. Ήταν σχεδόν αδύνατο να μη δεις την ορειχάλκινη εκδοχή των Catchpole & Rye στο κύριο μπάνιο του σπιτιού της στο Λος Άντζελες. Και όχι πολύ καιρό μετά, φαίνεται ότι κι άλλοι celebs ενθουσιάστηκαν με αυτή την επιλογή. Η Jennifer Garner αποκάλυψε πρόσφατα τη δική της μπανιέρα, η οποία φαίνεται να έχει ένα νίκελ φινίρισμα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram account της πριν από τα Όσκαρ του 2022.

Αν και είναι σίγουρα μια τολμηρή κίνηση να επιλέξετε ένα τόσο μεγάλο κομμάτι με τόση λάμψη για το μπάνιο σου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι προσθέτει ένα όμορφο και χαρακτηριστικό κομμάτι πολυτέλειας και στυλ. Και με όλο και περισσότερους ανθρώπους να δημιουργούν στο μπάνιο μια μαγευτική όαση χαλάρωσης, είναι απολύτως λογικό μια τέτοια επιλογή να μην αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

https://www.instagram.com/p/B9ZuNGYDsbb

Η μπανιέρα της Kendall Jenner

Δεν είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς από αυτή τη φωτογραφία, το μπάνιο της Jenner το οποίο δίνει την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης και πολυτέλειας. Η χρυσή μεταλλική μπανιέρα δίπλα στο παράθυρο δίνει την αίσθηση της θαλπωρής. Στη φωτογραφία που ανέβασε το μοντέλο μέσα από το Instagram account της, η ορειχάλκινη μπανιέρα της είναι το κάτι άλλο. Ωστόσο, επέλεξε να ακολουθήσει μια πιο μινιμαλιστική αισθητική, η οποία δίνει ένα ελαφρώς πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/BppS58Cj23Z

Η μπανιέρα της Jennifer Garner

Τόση λάμψη σε έναν χώρο μπορεί να κάνει έναν χώρο να μοιάζει κρύος (ειδικά όταν έχει ασημί τόνους), αλλά η Garner κατάφερε να αποφύγει εντελώς αυτή την αίσθηση. Χάρη στο φως από τα τεράστια παράθυρα και τις πολυεπίπεδες υφές από από τα φυτά και τα διακοσμητικά καλάθια, το μπάνιο της φαίνεται τόσο ζεστό και φιλόξενο, χαρίζοντας την τέλεια λάμψη.

https://www.instagram.com/p/CboaWtwLFak

Εμπνεύσου στη gallery που ακολουθεί...