Katie Holmes-Bobby Wooten: Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν- Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Katie Holmes-Bobby Wooten: Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν- Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

H διάσημη ηθοποιός διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική της ζωή και εμφανίστηκε στο Moth Ball Gala με τον νέο της σύντροφο.

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή έχει γυρίσει εδώ και λίγο καιρό η Katie Holmes. Η 43χρονη ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Tom Cruise, ζει εδώ και λίγους μήνες τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του νέου της συντρόφου, Bobby Wooten. Η Αμερικανίδα σταρ φαίνεται πως βρήκε το άλλο της μισό και δεν έχει κανένα λόγο να κρύβεται.

Η Katie Holmes και ο Bobby Wooten στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση

Την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση έκανε το ερωτευμένο ζευγάρι στο Moth Ball Anniversary Gala, στην Νέα Υόρκη. Η Holmes και ο Wooten πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί για τους φωτογράφους και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν. Η ηθοποιός έλαμπε μέσα στο πορτοκαλί maxi φόρεμά της ενώ ο μουσικός επέλεξε ένα πετρόλ κοστούμι.

«Η Katie δεν περίμενε να συμβεί αυτό και ήταν ευτυχισμένη που ζούσε τη ζωή της και επικεντρώθηκε στο να μεγαλώσει τη Suri. Όταν ο Bobby μπήκε στη ζωή της, στην αρχή ήταν φοβισμένη. Όμως συμφώνησε να βγει ραντεβού μαζί του γιατί υπήρχε μια αμοιβαία έλξη και το ένα ραντεβού έγινε δύο, το οποίο έγινε τρία. Και τώρα είναι εδώ», ανέφερε πηγή από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού στο HollywoodLife.com.

«Είναι ρομαντικός και γοητευτικός. Η Katie αφήνει τον εαυτό της να νιώσει αυτά τα συναισθήματα και ξέρει ότι της αξίζει η αγάπη. Είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να την έχει ευτυχισμένη για πάντα και παρόλο που βρίσκονται στα αρχικά στάδια της σχέσης τους, εκείνος της δίνει ότι θέλει πραγματικά κάθε γυναίκα», συμπλήρωσε η πηγή.

https://www.instagram.com/p/CeCytLasjph

Η Katie Holmes μόλις επισημοποίησε τη σχέση της στο Instagram

Τα τρυφερά φιλιά στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Πρόσφατα το ζευγάρι εντοπίστηκε από τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια της βόλτας της στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Εμφανώς ευδιάθετοι, περπάτησαν πιασμένοι χέρι-χέρι ενώ σε κάποιες λήψεις τους είδαμε να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά.

https://www.instagram.com/p/Cc8xwMEO9Bk

Ποιος είναι ο Bobby Wooten

O Bobby Wooten είναι ο 33χρονος παραγωγός και υποψήφιος με Grammy συνθέτης που «έκλεψε» την καρδιά της Katie Holmes. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως η Jennifer Lopez, ο Mac Miller και η Jennifer Hudson. Επιπλέον έχει εργαστεί σε παραγωγές του Broadway και έχει συνθέσει μουσική για καμπάνιες μεγάλων εταιρειών και brands.

Πηγή κεντρικής: getty

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ερωτευμένου ζευγαριού.