Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Rolland Garros

Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Rolland Garros

Τρεις μέρες στην Γαλλία μαζί και κλείσιμο του ταξιδιού για την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα βλέποντας τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά. 

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του GNTM, η Βίκυ Καγιά και ο καλός της φίλος και κριτής πια, Γιώργος Καράβας, βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην Γαλλία από μεγάλη εταρεία γνωστής σαμπάνιας. Το ταξίδι έμοιαζε με παραμύθι και οι δύο τους ήταν αρκετά τυχεροί γιατί αφενός έζησαν μία μοναδική εμπειρία, αφετέρου, βρέθηκαν κοντά σε έναν άλλο γνωστό μας Έλληνα σε μια πολύ ωραία στιγμή του.

kagiagallia.jpg

Στην γαλλική εξοχή

Στην επαρχία της Καμπανίας, όπου βρίσκεται και το ιστορικό οινοποιείο γνωστής εταιρείας σαμπάνιας, φιλοξενήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, η Βίκυ και ο Γιώργος και ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τα ελληνικά δεδομένα. Και οι δύο δεν είχαν μαζί τους μέλη της οικογένειας τους, αλλά απόλαυσαν ο ένας την παρέα του άλλου, καθώς είναι γνωστό σε όλους πως είναι στενοί φίλοι, εκτός από συνεργάτες. Ανάμεσα σε δοκιμές και γεύματα γευσιγνωσίας, κατόρθωσαν να έχουν και μία ακόμη μοναδική ευκαιρία.

https://www.instagram.com/p/CeGWH4SKcfQ

Βρέθηκαν στις πρώτες σειρές στους αγώνες του πρωταθλήματος τέννις του Rolland Garros και μάλιστα σε ματς του δικού μας, Στέφανου Τσιτσιπά. Φαίνεται πως του έφεραν και γούρι, γιατί ο Στέφανος μετά από αυτόν τον αγώνα προκρίθηκε στους 16. Η βραδιά έκλεισε με λαμπερό δείπνο στην γαλλική πρωτεύουσα.

Η Βίκυ Καγιά και όλοι οι Έλληνες που έδωσαν το παρών στο Φεστιβάλ των Καννών

Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας θα αναχωρήσουν το βράδυ της Κυριακής για την Αθήνα, γιατί σε λίγες ημέρες θα έχουμε και την τελική ανακοίνωση με τα υπόλοιπα μέλη που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή του GNTM. Η πρόθεση της παραγωγής είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα εντός του Ιουνίου και να συνεχιστούν στις αρχές Σεπτεμβρίου.