Η Βίκυ Καγιά δηλώνει cool με τον χρόνο που περνά και ζει την εποχή της πλήρους αναγέννησης

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βίκυ Καγιά δηλώνει cool με τον χρόνο που περνά και ζει την εποχή της πλήρους αναγέννησης

Είναι η τρανή απόδειξη μίας δυναμικής επαγγελματία που μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Στο απόγειο της καριέρας της, η Βίκυ Καγιά, δένει τη ζώνη ασφαλείας και μιλά για τα στερέοτυπα που πια θεωρεί έως και αστεία. 

Βιώνει την πιο ενδιαφέρουσα δεκαετία για μία γυναίκα, εκείνη μετά τα 40. Είναι η εποχή της επίγνωσης, όπου πολλά πράγματα ξεκαθαρίζουν και παίρνουν την σωστή τους διάσταση. Στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σχέσεις, στα όνειρα, στους στόχους, στην ισορροπία ανάμεσα στους πολλαπλούς ρόλους που καλείται μία σύγχρονη γυναίκα να εξυπηρετήσει. Η Βίκυ Καγιά δίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ειδικό μας αφιέρωμα στο Queen.gr «Οι 5 εποχές της Εύας», μιλώντας για όσα εκείνη βίωσε τα προηγούμενα χρόνια, για όσα ζει και για όσα έρχονται. Θέμα της εβδομάδας, όπως λέει χαριτωμένα, χρησιμοποιώντας το κλασσικό σλόγκαν του Shopping Star:

«Πώς να παραμείνεις cool και ψύχραιμη και τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σου».

https://www.instagram.com/p/Ca7Md0rK7JF

«Κάποια γυναικεία στερεότυπα είναι πια έως και αστεία»

Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη, ότι μία δυναμική λόγω ιδιοσυγκρασίας γυναίκα, μπορεί να καταφέρει τα πάντα στη ζωή της. Ακόμη και αν αυτό μοιάζει δύσκολο, ακόμη και αν χρειάζεται ένας προσωπικός και διαρκής αγώνας για να τα καταφέρει. Μετά από μία άκρως πετυχημένη και διεθνή καριέρα στο modeling, η οποία και συνεχίζεται αλλά με πιο ήρεμους ρυθμούς, κατάφερε να κάνει μία εξίσου πετυχημένη καριέρα ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση και αυτό είναι αρκετά σπάνιο επίτευγμα. Η εμπορική της αξία είναι πια αδιαμφισβήτητη και η Βίκυ μιλά στο Queen.gr αποτιμώντας τα λάθη και τα σωστά των προηγούμενων χρόνων και δένει ζώνη ασφαλείας για να απολαύσει τους κόπους της. Και επιτέλους ξεκαθαρίζει ποια είναι όλα αυτά τα στερέοτυπα που μας αφορούν που πια όχι μόνο δεν ισχύουν, αλλά θεωρούνται έως και αστεία.