Με μια φωτογραφία φάνηκε η μεγάλη αλλαγή στη σιλουέτα της Μαρίας Μπεκατώρου

Πατούλια Κατερίνα
Με μια φωτογραφία φάνηκε η μεγάλη αλλαγή στη σιλουέτα της Μαρίας Μπεκατώρου

Η παρουσιάστρια του Mega έδωσε μια συνέντευξη εφ' 'ολης της ύλης αλλά μια φωτογραφία ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση.

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε την έκπληξη τη φετινή τηλεοπτική χρονιά με την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης και την μετακίνηση από τον ΑΝΤ1 στο Mega αλλά και με τη μεγάλη επιτυχία του τηλεπαιχνιδιού Chase το οποίο παρουσιάζει καθημερινά.

Η μεγάλη αλλαγή της Μαρίας

Πλήρης τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό ΟΚ, όπου και με μια πόζα φάνηκε η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της.

Η Μαρία πόζαρε με ολόσωμη nude φόρμα και η μεγάλη αλλαγή στη σιλουέτα της ήταν εμφανής, αλλαγή την οποία χαίρεται και η ίδια η παρουσιάστρια τα τελευταία δύο χρόνια. Κι αν νομίζεις πως η Μαρία δεν τρώει πια, κάνεις λάθος μιας και η ίδια παραδέχτηκε στο ΟΚ ότι είναι πάνω από την κατσαρόλα:

mpekatoroy.jpg

«Η κλασική νοικοκυρά, μόνιμα πάνω από μια κατσαρόλα. Θα πάω σούπερ μάρκετ ή στη λαϊκή και θα γυρίσω σπίτι να μαγειρέψω. Δεν κάνω τα πολύ παραδοσιακά φαγητά –βλέπε παστίτσιο– αλλά δικές μου συνταγές. Φτιάχνω ωραίες σούπες και ριζότα. Το τέλειο παστίτσιο το έκανε η συχωρεμένη η γιαγιά μου. Όπως και ωραίους ντολμάδες. Μάλλον από εκείνη πήρα την τάση να μαγειρεύω καλά αλλά δεν κάνω τα φαγητά της γιαγιάς».

Ο Αντώνης Μου!

Μιλώντας για τον αγαπημένο της Αντώνη Αλεβιζόπουλο και τη σχέση ζωής που έχουν, η Μπεκατώρου είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι ο Αντώνης μου. Και μου αρέσει αυτή η ασφάλεια, η συνέπεια και το «πολύ» που ζω μαζί του. Με τον Αντώνη είναι όλα απλά. Απλά, σωστά και ισορροπημένα.

1653830659884-733069746-mpekatorou.jpg

Δεν υπάρχει το για πάντα στο λεξιλόγιό μου. Δεν το λέω ποτέ. Το για πάντα το φοβάμαι σε όλες μου τις σχέσεις. Θα σου πω, όμως, τι κατάλαβα μέσα στα χρόνια. Πόσο σημαντικό είναι που ο άντρας μου δεν είναι από τη δουλειά αυτή. Πιστεύω τελικά πως δεν θα μπορούσα να είχα κάνει σχέση μέσα από τον χώρο. Βέβαια «ποτέ μη λες ποτέ». Αλλά επειδή η δουλειά μας είναι πολύ έντονη, νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία. Και ο Αντώνης είναι η φωνή της λογικής. Πολλές φορές μπορεί να είναι παραπάνω λογικός απ’ ό,τι θέλω –γιατί εγώ είμαι στον κόσμο μου–, αλλά αυτό τελικά με ισορροπεί».

Οι διακοπές στο Λιμένι

Η Μαρία Μπεκατώρου απολαμβάνει τις στιγμές χαλάρωσης στο Λιμένι και μοιράζεται φωτογραφίες με τους fans της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CeJJCmHoYy5