Η σπάνια έξοδος της Μαρίας Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Η σπάνια έξοδος της Μαρίας Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο
Η παρουσιάστρια βγήκε με τον καλό της και η γλώσσα του σώματός τους έδειχνε πόσο αγαπημένοι είναι.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης. Ο κόσμος την αγαπάει όχι μόνο επειδή είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει αλλά και επειδή δείχνει να είναι ένας πολύ καλός και «ζεστός» άνθρωπος. Η 48χρονη παρουσιάστρια είναι χρόνια πια στην τηλεόραση και έχει κρατήσει συντροφιά στο κοινό σε κάθε ζώνη, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram έχει ξεπεράσει τους 460 χιλιάδες followers.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, ωστόσο, η Μπεκατώρου προτιμά να τη κρατάει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, κάνει πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά όποτε έχει τύχει να μιλήσει για εκείνον, εκφράζει τη μεγάλη αγάπη που του έχει. Πρόσφατα, το ζευγάρι εθεάθη μαζί και, φυσικά, ο φωτογραφικός φακός δε σταματούσε να τους απαθανατίζει.



Η κοινή έξοδος της Μαρίας Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Η Μπεκατώρου και ο Αλεβιζόπουλος αποφάσισαν να βγουν για βράδυ μέσα στο σαββατοκύριακο. Προορισμός τους – ένα νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ζόζεφιν. Το ζευγάρι μπήκε στο μαγαζί χέρι-χέρι ενώ, ακόμα και όταν τελικά κάθισε, φαινόταν πόσο αγαπάει ο ένας τον άλλος από τη γλώσσα του σώματός τους, με την παρουσιάστρια να ακουμπάει στον σύζυγό της.

mpekatorou alevizopoulos4

Η επιτυχία της πολυετούς σχέσης -και γάμου- της Μπεκατώρου με τον Αλεβιζόπουλο

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος παντρεύτηκαν το 2007, όμως, η σχέση τους μετράει σχεδόν 20 χρόνια. Πολλοί αναρωτιούνται κατά καιρούς για το «μυστικό» της επιτυχίας μίας τόσο πολυετούς σχέσης και η απάντηση έχει έρθει από το στόμα της ίδιας της παρουσιάστριας: «Έχουμε τον χρόνο και τον χώρο μας. Δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Επίσης ταιριάζουμε ως χαρακτήρες».

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρία Μπεκατώρου: Το όνειρο για το μαγαζί που ήθελε και η ιστορία κουμπαριάς με την Υβόννη

Η Μαρία Μπεκατώρου εκθειάζει τη μαγειρική της Μπόσνιακ - «Το ωραιότερο ψωμί του κόσμου»

Τη νέα πόζα της Μαρία Μπεκατώρου με μπικίνι σχολίασε μέχρι και ο Δημήτρης Σκουλός