Survivor: Το ανεξέλεγκτο ξέσπασμα της Βρισηίδας έκανε το κοινό να ανησυχεί για την υγεία της

Survivor: Το ανεξέλεγκτο ξέσπασμα της Βρισηίδας έκανε το κοινό να ανησυχεί για την υγεία της

Αντιδρά έντονα γενικά στη ζωή της ή η παραμονή στο Survivor έχει τις επιπτώσεις της;

Δεν είναι ότι εκπλήσσεσαι πια όταν ακούς ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου φώναξε στο Survivor. Κατά πάσα πιθανότητα, έχεις συνηθίσει τα ξεσπάσματά της ανά πάσα στιγμή. Θα είναι λόγω νεύρων για την εξέλιξη του κάποιου αγωνίσματος, θα είναι για κάποιον τσακωμό με τον πρώην της, Σπύρο Μαρτίκα, θα είναι με κάποιον συμπαίκτη, τέλος πάντων, το πολύ αγαπητό στο κοινό κορίτσι αντιδρά κάπως έντονα όταν νιώθει ότι έχει δίκιο.

Το ανεξέλεγκτο ξέσπασμα για το αγώνισμα

Η Βρισηίδα, λοιπόν, ήταν χτες (29/5) σε ένα αγώνισμα με τη Στέλλα. Ενώ οι δύο κοπέλες ήταν πολύ κοντά, τελικά κατάφερε να νικήσει η τελευταία. Και τότε άρχισε ένα φοβερό ξέσπασμα της πρώτης, το οποίο έπειτα ανέμειξε κι άλλους συμπαίκτες της, και κατηγορούσε τους Κόκκινους ότι φώναζαν από τον πάγκο και έφταιγαν που έχασε.

Η Βρισηίδα άρχισε να φωνάζει για να εξηγήσει ότι δεν είχε δύναμη, ότι έπρεπε να ξαναφτιάχνει τον σωλήνα για να ρίξει τη βολή και πολλά άλλα, με τη φωνή της να φτάνει σε επίπεδα ουρλιαχτού. Τη σχολίαζαν μέχρι και οι αντίπαλοι μεταξύ τους, με τον Σπύρο να λέει ότι «σώθηκε» που πλέον δεν είναι μαζί της -κάτι που ήταν περιττό να ειπωθεί on camera γιατί καλώς ή κακώς ήταν ζευγάρι μαζί της και το να θάβει ο ένας τον άλλον μετά τον χωρισμό είναι άσχημο-.

Σε κάποια φάση, η Βρισηίδα άρχισε να φωνάζει μέχρι και στον Τάλα, ακουμπώντας -«σκουντώντας» όπως είπε ο ίδιος- περίεργα τον αυχένα του από τα νεύρα της.

Survivor: O Κωνσταντίνος αποχώρησε αλλά οι θεατές συγκρίνουν τη Βρισηίδα με την Amber Heard

Η αντίδραση στο Twitter

Οι θεατές παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα και τα ουρλιαχτά της Βρισηίδας δεν πέρασαν απαρατήρητα. Αρκετοί, λοιπόν, άρχισαν να αναρωτιούνται αν είναι καλά και αν η παραμονή της στο παιχνίδι την έχει επηρεάσει εξ ου και οι φωνές. Άλλωστε, το αν είναι γενικά έτσι η παίκτρια στη ζωή της δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.