Cindy Crawford και Rande Gerber γιόρτασαν 24 χρόνια γάμου- Το τρυφερό post

Τσακιρίδου Χριστίνα
Cindy Crawford και Rande Gerber γιόρτασαν 24 χρόνια γάμου- Το τρυφερό post

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και εξακολουθεί να παραμένει ερωτευμένο μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

Στις 29 Μαΐου του 1998, η Cindy Crawford και ο επιχειρηματίας Rande Gerber ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε μια εξωτική παραλία στις Μπαχάμες. Η Cindy Crawford ήταν εκείνη την περίοδο στο απόγειο της καριέρας της και μεσουρανούσε στις πασαρέλες όλων των κορυφαίων οίκων μόδας.

Η ζωή του top model έμελλε να αλλάξει για πάντα όταν γνώρισε τον Gerber αφού της χάρισε ό,τι πολυτιμότερο έχει σε αυτή τη ζωή, τα δύο παιδιά τους (Kaia και Presley Walker Gerber). H 56χρονη καλλονή και ο σύζυγός της γιόρτασαν φέτος την 24η επέτειο γάμου της με την Crawford να αναπολεί τις όμορφες και πολύ ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους.

Crawford και Gerber γιόρτασαν 24 χρόνια γάμου με ένα τρυφερό post

https://www.instagram.com/p/CeJo54huTwv

H Cindy Crawford είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και θέλησε να να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της μια σπάνια throwback φωτογραφία από τον γάμο της με τον Gerber, με αφορμή την 24η επέτειό τους.

«Άλλος ένας χρόνος κοινής ζωής. Δεν θα μπορούσα να είχα διαλέξει καλύτερο σύντροφο - μέσα από όλα αυτά, είμαι ευγνώμων για τη δύναμη, την πίστη και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου. Ευτυχισμένη 24η επέτειος! Wohoo!», έγραψε το διάσημο μοντέλο κάτω από το post.

«The Supermodels»: Ένα ντοκιμαντέρ έρχεται να ρίξει φως στη ζωή των top models της δεκαετίας του '90

Η 23η επέτειος γάμου

https://www.instagram.com/p/CPdufnyHHeH

Το ζευγάρι συνηθίζει κάθε χρόνο να ποστάρει ανήμερα της επετείου τους, throwback φωτογραφίες από τη ζωή τους.

«Αυτή η νύχτα, 23 χρόνια πριν ήταν μαγική και είσαι ακόμα ο ένας. Χαρούμενη επέτειο. Σε αγαπώ, @randegerber», έγραψε πέρσι η Cindy Crawford δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τον γάμο τους στις Μπαχάμες.

Λίγο αργότερα ακολούθησε το post του Rande Gerber ο οποίος ευχήθηκε στη σύζυγό του με μια ανθοδέσμη με τα αγαπημένα της λουλούδια, τα τριαντάφυλλα. Το μοντέλο τον ευχαρίστησε σε ένα Instagram story γράφοντας: «Έπειτα από 23 χρόνια, με ξέρει τόσο καλά. Ευχαριστώ για τα υπέροχα τριαντάφυλλα».

Πηγή κεντρικής: apimages.com