H Kaia Gerber και ο Austin Butler είναι το νέο και πιο hot ζευγάρι του Hollywood

H Kaia Gerber και ο Austin Butler είναι το νέο και πιο hot ζευγάρι του Hollywood
Austin Butler, left, and Kaia Gerber pose for photographers after departing the premiere of the film 'Elvis' at the 75th international film festival, Cannes, southern France, Wednesday, May 25, 2022. (AP Photo/Daniel Cole) Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η κόρη της Cindy Crawford και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Elvis, Austin Butler έδειξαν δημόσια στις Κάννες πως είναι τρελά ερωτευμένοι. 

H κόρη του διάσημου μοντέλου Cindy Crawford, Kaia Gerber και ο νεαρός πρωταγωνιστής της ταινίας Elvis, Austin Butler, ο οποίος έκανε αίσθηση με την νέα ταινία στις Κάννες, αποφάσισαν να σταματήσουν το κρυφτό με τους φωτογράφους και έδωσαν καυτά φιλιά μπροστά στις κάμερες και λίγο πριν ποζάρουν στο κόκκινο χαλί του πρόσφατου κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών.

https://www.instagram.com/p/CdGj2CrOi1v

Φαίνονται τρελά ερωτευμένοι

H Κaia που ακολουθεί με μεγάλη επιτυχία τα βήματα της μητέρας της στο modeling, γνώρισε τον κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερο της Austin Butler, τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι εμφανίσεις που έκαναν δημόσια και δεν θέλησαν στιγμή, μέχρι να νιώσουν σίγουροι μεταξύ τους, να αποκαλύψουν τίποτε για τον κεραυνοβόλο έρωτά τους.

Το νεαρό μοντέλο είχε χωρίσει μόλις ένα μήνα πριν, από την επίσης γνωστό ηθοποιό Jacob Elordi και δεν ήθελε προφανώς να προκαλέσει με έναν νέο έρωτα. Ωστόσο στις αρχές του Δεκεμβρίου κάποιοι δημοσιογράφοι τους εντόπισαν στο Los Angeles να πηγαίνουν για μαθήματα yoga στο ίδιο γυμναστήριο και έκαναν την σύνδεση για την σχέση τους. Η οικειότητα που έδειχνε απέναντι του ήταν εμφανής, όπως και η πολύ καλή της διάθεση. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε σε ένα pre party για το περιοδικό W μία μέρα πριν την μεγάλη τελετή των Όσκαρ, αλλά και οι δύο δεν ήταν τόσο διαχυτικοί.

Στις Κάννες ωστόσο πριν από λίγες ημέρες, έδειξαν σε όλους πως ζουν την καλύτερη στιγμή του έρωτά τους και δεν σταμάτησαν να φιλούν ο ένας τον άλλον αδιαφορώντας για τις κάμερες. Η Kaia δεν ήταν απλά χαρούμενη επειδή ήταν με τον συντροφό της, αλλά και περήφανη γιατί εκείνος έλαβε από κριτικούς και συναδέλφους τις καλύτερες κριτικές για την ταινία, όπου υποδύεται τον Elvis Presley σε νεαρή ηλικία.