Get fit don’t quit! Το διατροφικό πλάνο και η προπόνηση της Cindy Crawford για τέλειες αναλογίες

Μαρία Ροδίτη
Get fit don’t quit! Το διατροφικό πλάνο και η προπόνηση της Cindy Crawford για τέλειες αναλογίες

Η Cindy Crawford δεν ήταν πάντα fan της υγιεινής διατροφής. Το αντίθετο, μάλιστα!

Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα της δεκαετίας του 1990, έκανε εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και περπάτησε σε πασαρέλες των πιο διάσημων Οίκων… Ο λόγος για τη Cindy Crawford, η οποία παραμένει fit και με μια κομψή σιλουέτα ακόμα και σήμερα.

Η 56χρονη star, που είναι και μαμά δύο παιδιών, είναι fan της υγιεινής διατροφής και της συστηματικής γυμναστικής, πράγμα που εξηγεί τις αναλογίες της. Τι κάνει, όμως, ακριβώς η Cindy Crawford και διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της; Θα το μάθεις αμέσως τώρα!

FITNESS ADRIANA LIMA

Boxing lover! Το πρόγραμμα γυμναστικής της Adriana Lima είναι… για δυνατούς παίκτες

Η διατροφή της Cindy Crawford

Η αλήθεια είναι ότι η Cindy Crawford δεν είχε μάθει από μικρή να τρέφεται υγιεινά. Το αντίθετο, μάλιστα. Όσο ήταν παιδί δεν έκανε άλλο πράγμα από το να τρώει λευκό ψωμί και επεξεργασμένα τρόφιμα.

Μεγαλώνοντας, ωστόσο, κατάλαβε πως αυτό έπρεπε να αλλάξει, αν ήθελε να διατηρήσει τη σιλουέτα της. Έτσι, έγινε… healthy eater και πια ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή καταναλώνοντας καθημερινά σαλάτες και πράσινο τσάι. Τι αποφεύγει; Τη ζάχαρη και το παγωτό.

https://www.instagram.com/p/CYp1LQpo2e0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ας δούμε, όμως, τι ακριβώς περιλαμβάνει το καθημερινό διατροφολόγιο της Cindy Crawford.

Πρωινό

To supermodel των 90’s ξεκινά τη μέρα της με μια κούπα πράσινο τσάι. Καφέ δεν πίνει ποτέ, γιατί την ενοχλεί στο στομάχι!

Μετά το ζεστό τσάι της σειρά έχει ένα παγωμένο shake πρωτεΐνης με κουρκουμά, σπιρουλίνα, γάλα αμυγδάλου, σπανάκι και μέντα. Αν «λυσσάει» για κάτι γλυκό, επιλέγει να φτιάξει ένα mint cacao chips shake, το οποίοι περιέχει: φρέσκια μέντα, σπανάκι, μπανάνα, κάσιους, γάλα αμυγδάλου και chips κακάου.

Μεσημεριανό

Σχεδόν πάντα το μεσημεριανό γεύμα της Cindy Crawford είναι η σαλάτα, την οποία κάποιες φορές εμπλουτίζει με κοτόπουλο. Μια άλλη αγαπημένη της επιλογή είναι η σαλάτα με kale και ψητό σολομό, την οποία απολαμβάνει και στο αγαπημένο της εστιατόριο στο Malibu, όπου ζει.

https://www.instagram.com/p/CWOPJQKLdwI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βραδινό

Η Cindy λατρεύει να δοκιμάζει διαφορετικά φαγητά στο βραδινό της. Της αρέσει να τρώει σούσι με την οικογένειά της ή σαλάτα kale με τυρί Manchego όταν απολαμβάνει το δείπνο της σε κάποιο εστιατόριο.

Αν βρίσκεται στο σπίτι μαγειρεύει η ίδια, παρόλο που έχει παραδεχθεί σε συνεντεύξεις της ότι δεν περνά στην κουζίνα όσο χρόνο θα ήθελε.

Μία από τις σπεσιαλιτέ της είναι τα κεφτεδάκια από κιμά γαλοπούλας με μακαρονάδα και σαλάτα. Μαγειρεύει, όμως, υπέροχα – όπως έχει δηλώσει- σολομό με ψητές πατάτες, αλλά και γαλοπούλα με ωμό σπανάκι.

Τι περιλαμβάνουν οι προπονήσεις της Cindy Crawford

Δεν είναι μόνο τα καλά γονίδια και η σωστή διατροφή που έχουν χαρίσει στη Cindy Crawford μια καλλίγραμμη σιλουέτα. Είναι και η γυμναστική που κάνει και στην οποία είναι… στρατιώτης.



Από τα 20 της χρόνια, άλλωστε, κάνει ανελλιπώς γυμναστική και αυτό φαίνεται. Ποιο είναι, όμως, το ασκησιολόγιό της; Θα το μάθεις στην παρακάτω gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 fitness trends που θα βλέπεις παντού το 2022

Τρέξιμο στο κρύο; Κάν’το σωστά και θα το απολαύσεις