Η Γη της ελιάς: Εύα και Στάθης χωρίζουν και το κοινό στο Twitter τον θέλει ξανά με την Ιουλία

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Εύα και Στάθης χωρίζουν και το κοινό στο Twitter τον θέλει ξανά με την Ιουλία

Επανασύνδεση Στάθη-Ιουλίας απαιτούν οι τηλεθεατές!

Πόσο να αντέξει τη συμπεριφορά του Στάθη η Εύα, στη Γη της ελιάς... Παρόλο που της είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θέλει τον χώρο και τον χρόνο του, όταν βλέπεις ότι μια σχέση μένει στάσιμη, είναι λογικό να φτάσεις και κάπου στα όριά σου. Ακριβώς αυτό συνέβη στην περίπτωση της Εύας, και έτσι ζήτησε από τον Στάθη να χωρίσουν. Ο Στάθης, από την πλευρά του (ο οποίος εδώ που τα λέμε δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει εντελώς την Ιουλία!) δεν έκανε καμία προσπάθεια να αλλάξει γνώμη στην Εύα και έδειξε σαν να μην τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα που του ζήτησε να χωρίσουν.

Αυτό το αντιλήφθηκε και το κοινό στο Twitter, το οποίο ζητά ξανά από τον Ανδρέα Γεωργίου και την Βάνα Δημητρίου να κάνουν επιτέλους το χατίρι στους τηλεθεατές και να ξανασμίξουν την Ιουλία με τον Στάθη. Προς το παρόν, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού η Ιουλία ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Γιώργη.

https://www.instagram.com/p/CeOx90DAEQS

Η Γη της ελιάς: Μία συμφιλίωση και δύο τραγικοί θάνατοι στο φινάλε της σειράς

Η απόφαση του Στέφανου να φύγει από τη Μάνη διαλύει την Αρετή

Η Αρετή παρακαλάει τον Στέφανο να ξανασκεφτεί τη φυγή του στην Ισπανία, αλλά εκείνος είναι αμετακίνητος. Με δάκρυα στα μάτια, της εξηγεί πως τον πνίγει η ζωή του στη Μάνη και θέλει επιτέλους να κάνει κάτι για τον εαυτό του. Φυσικά, η Αρετή δεν το δέχεται και μόλις βλέπει τον Στάθη, του επιτίθεται, λέγοντάς του ότι χαίρεται που τη βλέπει δυστυχισμένη.

Ο Αλέξης πλησιάζει ξανά τη Μυρτάλη

Ο Αλέξης πηγαίνει κρυφά στο σπίτι της Μαργαρίτας και κλέβει τα χρήματα, αγνοώντας τη συνεργασία της με την αστυνομία. Ταυτόχρονα, πλησιάζει τη Μυρτάλη και τη Μαρίνα, με σκοπό να τις πείσει να μην τον φοβούνται. Μάλιστα, δεν θα διστάσει να πει στη Μυρτάλη ότι την αγαπάει και δεν πρόκειται να της κάνει κακό, με εκείνη απλά να τον κοιτάζει έντρομη, γιατί φυσικά δεν τον πιστεύει. Παράλληλα, η Μαρίνα αντιμετωπίζει τον Ανέστη και μάλιστα χωρίς φόβο.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τον χωρισμό Στάθη-Εύας.