Η Γη της ελιάς: Η Βασιλική ετοιμάζεται για το γάμο της αλλά το Twitter διχάστηκε με το νυφικό

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Η Βασιλική ετοιμάζεται για το γάμο της αλλά το Twitter διχάστηκε με το νυφικό

Άλλοι ήθελαν ένα πιο boho και μοντέρνο νυφικό για τη Βασιλική, ενώ άλλοι τη βρήκαν σαν πριγκίπισσα μέσα σε αυτό που διάλεξε.

Το γεγονός της χρονιάς πλησιάζει, στη Γη της ελιάς! Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου θα γίνει μέσα στα επόμενα επεισόδια και θα σηματοδοτήσει το φινάλε του φετινού κύκλου, ενώ το ζευγάρι τρέχει για να προετοιμάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Στο χθεσινό επεισόδιο (1/6), η Βασιλική έκανε πρόβα νυφικού μαζί με την καλή της φίλη Μαρίνα και κατέληξαν σε ένα κλασικό νυφικό που... δίχασε το τηλεοπτικό κοινό.

Οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν την επιλογή νυφικού της Βασιλικής στο Twitter, με τους μισούς να ξετρελαίνονται και να τη χαρακτηρίζουν ως «πριγκίπισσα», ενώ άλλοι τα έβαλαν με την παραγωγή και υποστήριξαν ότι η νεαρή Μανιάτισσα έπρεπε να επιλέξει ένα πιο νεανικό και μοντέρνο νυφικό για τον γάμο της.

https://www.instagram.com/p/CeRpJ5kFCjw

Η Γη της ελιάς: Εύα και Στάθης χωρίζουν και το κοινό στο Twitter τον θέλει ξανά με την Ιουλία

Ο Πότης βλέπει κρυφά τη Μυρτάλη με τον Αλέξη να μαλώνουν

Στο αποψινό επεισόδιο (2/6), η Μυρτάλη μιλάει με πάρα πολύ σκληρό τρόπο στον Αλέξη, ενώ ο Πότης παρακολουθεί όλο το σκηνικό από απόσταση και αμέσως του μπαίνουν ιδέες, αφού μέχρι εκείνη την ημέρα δεν ήξερε ότι αυτοί οι δύο έχουν την παραμικρή σχέση μεταξύ τους.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι η μοναδική είδηση που έρχεται να του κινήσει το ενδιαφέρον... Τα μαντάτα έρχονται το ένα μετά το άλλο και ο Πότης δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί. Ο Ισίδωρος πηγαίνει μαζί με τον Ιάκωβο στο καφενείο και ανακοινώνει στον Πότη ότι βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Όπως είναι επόμενο, ο καφετζής της Μάνης διαδίδει γρήγορα το νέο και οι συγχωριανοί δίνουν συγχαρητήρια στον Ισίδωρο. Ταυτόχρονα, ο Λυκούργος ανακοινώνει σε όλους ότι τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει και πάλι το δικηγορικό του γραφείο, ενθουσιάζοντάς τους.

https://www.instagram.com/p/CeRqfZ9AwR_

Μαργαρίτα και Αλέξης κινδυνεύουν

Το θρίλερ με το ένα εκατομμύριο ευρώ που έστειλε στη Μαργαρίτα ο Θεοδόσης συνεχίζεται... Η Μαργαρίτα δεν βρίσκει το σακ βουαγιάζ με τα χρήματα κάτω από το κρεβάτι και αμέσως κατηγορεί τον Αλέξη.

Το βράδυ όμως την περιμένει μια ακόμα πιο δυσάρεστη έκπληξη, αφού δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι τους και τους απειλούν με όπλα, αναζητώντας τα χρήματα.

Δες στην παρακάτω photo gallery πώς σχολίασε το κοινό στο Twitter την επιλογή νυφικού της Βασιλικής.