Λάουρα Νάργες-Χρήστος Σαντικάι: Έμαθαν το φύλο του μωρού τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Λάουρα Νάργες-Χρήστος Σαντικάι: Έμαθαν το φύλο του μωρού τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά τους.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Λάουρα Νάργες αφού κυοφορεί το παιδί του αγαπημένου της, Χρήστου Σαντικάι. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα υποδεχθεί σε περίπου 4 μήνες το παιδάκι τους και η χαρά τους δεν περιγράφεται.

Νάργες και Σαντικάι θα γίνουν γονείς ενός...αγοριού

Το ζευγάρι δεν είχε ανακοινώσει το φύλο του μωρού του ωστόσο η αποκάλυψη ήρθε σήμερα μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε on air πως η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν γονείς ενός μικρού αγοριού. Η παρουσιάστρια διανύει ήδη τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πριν ένα μήνα είχε παραδεχθεί το ευτυχές γεγονός μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση.

Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

Στις 6 Μαΐου η παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως εκείνη και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν σύντομα γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο σε μια selfie φωτογραφία, κρατώντας το υπερηχογράφημα του μωρού τους.

«Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας. Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας. Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραφε το post.

Το ζευγάρι αναμένεται να κάνει τον πολιτικό του γάμο αυτό τον μήνα και όταν με το καλό υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας τους, θα προγραμματίσουν και τον θρησκευτικό.

«Να σας δώσω μια πληροφορία αποκλειστική. Σε έναν μήνα υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης και κάνουν ένα πολύ μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσουν» είχε αποκαλύψει on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι.

Η γνωριμία με τον Χρήστο Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την γνωριμία με τον σύντροφό της.

«Με τον Χρήστο δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από τη δική μου πλευρά. Είχε έρθει κοινό στο “So you think you can dance”, αλλά δεν τον είχα δει. Όταν ήμουν στο “Πρωινό”, ήρθε καλεσμένος μετά την αποχώρησή του από το “The Voice” και βγάλαμε φωτογραφία. Ήταν γραφτό να γίνει. Με το που ειδωθήκαμε είπαμε εδώ είναι τέλειωσε. Είναι από τις πιο γλυκές και αγνές ψυχές που μπορείς να γνωρίσεις, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα. Είναι κάτι για το οποίο τον θαυμάζω πάρα πολύ και του βγάζω το καπέλο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Τον έβλεπα μέσα στην παρέα, που τα λέμε πολύ απελευθερωμένα τα πράγματα και του είπα: “Η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου, θα είναι πολύ τυχερή”, αλλά δεν ήξερα. Είμαστε μαζί μόλις 4 μήνες, οπότε για να μιλάω ανοιχτά κάτι σημαίνει. Νιώθω από τη μία σαν να είμαστε μαζί μια εβδομάδα από τα όμορφα συναισθήματα που επικρατούν και από την άλλη σαν να είμαστε 10 χρόνια».

Πηγή κεντρικής: lauranarjes