Cameron Diaz: Ο τρόπος που άλλαξε σκέψη για την ηλικία της μετά τον ερχομό της κόρης της

Ιωάννα Τζανή
Cameron Diaz: Ο τρόπος που άλλαξε σκέψη για την ηλικία της μετά τον ερχομό της κόρης της

«Θέλω να ζήσω μέχρι τα 110 γιατί έχω ένα μικρό παιδί», λέει η Cameron Diaz.

Ο δυναμισμός, η αυτοπεποίθηση και η αγάπη προς την οικογένειά της, είναι μερικά από εκείνα που θαυμάζουμε στην Cameron Diaz και λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για καθεμιά από εμάς.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός έχει αποδείξει ότι δεν το βάζει ποτέ κάτω και παρά το γεγονός ότι άργησε θεωρητικά να γίνει μανούλα, λατρεύει το ταξίδι της μητρότητας και είναι κάτι που έχει αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία της.

Η Cameron Diaz παραδέχτηκε ότι η νέα της ζωή ως μαμά δεν είναι τόσο εύκολη και συμφωνούμε μαζί της

Η Cameron Diaz εξηγεί πώς η μητρότητα άλλαξε την αντίλήψή της για τον χρόνο που περνά

Μιλώντας στο podcast του GOOP με την ιδρυτή της εταιρείας και επί χρόνια φίλη της Gwyneth Paltrow, η Cameron Diaz συζήτησε για τη ζωή της ως μητέρα σε ηλικία 49 ετών, για την καθημερινότητά της με την 2 ετών κόρη της Raddix, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Benji Madde, ενώ εξήγησε με πόσο διαφορετικό τρόπο αντιλαμβάνεται πλέον τον χρόνο που περνά.

«Ολόκληρη η έννοια της γήρανσης έχει αλλάξει εντελώς, ακόμη και τα τελευταία 10 χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένη. Έχω 50 ή 60 χρόνια μπροστά μου — θέλω να ζήσω μέχρι τα 110, γιατί έχω ένα μικρό παιδί», είπε αρχικά.

Και συνέχισε:

«Νομίζω ότι περνάς μια καταπληκτική στιγμή στα 40 σου, όπου εκτιμάς ποιοι είναι οι γονείς σου και θέλω να περάσω αυτή τη στιγμή μαζί της, να είμαι εκεί μαζί της στα 40 της».

Η 49χρονη εκμυστηρεύτηκε στη συνέχεια ότι ελπίζει σε αυτό να τη βοηθήσουν τα καλά της γονίδια, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η οικογένειά μου είναι δυνατή. Η γιαγιά μου έτρεχε στον καυτό ήλιο της κοιλάδας του San Fernando στα 72 της, κουβαλώντας μεγάλες σακούλες με τροφή για τα κουνέλια και τις κότες. Νομίζω ότι το έχω κληρονομήσει αυτό. Και όπως ισχύει για τους περισσότερους ανθρώπους, νομίζω ότι το πώς φαίνομαι και νιώθω είναι ένας συνδυασμός αυτού που κάνω και τι δεν κάνω».

Η Cameron Diaz εξέφρασε, επίσης, την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη που λαμβάνει στη ζωή της παρά το γεγονός ότι είναι «η μεγαλύτερη μαμά στην παρέα μου».

«Είμαι τυχερή που είμαι σε αυτή την ηλικία, τυχερή που έχω αυτές τις φίλες, τυχερή που έχω την κόρη μου, τυχερή που έχω όλη αυτή την υποστήριξη για να την μεγαλώσω», κατέληξε.

https://www.instagram.com/p/BDlWWmQCF_E

Όλες οι νέες μαμάδες έχουν δύσκολες στιγμές

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, η ηθοποιός μίλησε στο «The Kelly Clarkson Show» για την ανατροφή της κόρης της, για τη σημαντικότητα της μητρότητας, που όπως χαρακτηριστικά είπε «είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», αλλά και για τις στιγμές που χάνει την ψυχραιμία της και τι κάνει για να το διορθώσει αυτό.

Όταν η παρουσιάστρια Kelly Clarkson τη ρώτησε για τις στιγμές που τη δυσκολεύει ο ρόλος της μαμάς, η ηθοποιός εξήγησε:

«Έφαγε; Είναι κουρασμένη; Τι ώρα είναι; Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγε; Πότε αποκοιμήθηκε; Ξεκινάς κάπως εκεί και καταλήγεις στο "Τι συνέβη; Υπάρχει κάτι που προσπαθεί να επικοινωνήσει σε μένα;"».

Και συνέχισε για να παραδεχτεί κάτι που όλες οι μαμάδες, ειδικά στα πρώτα τους βήματα, έχουν παραδεχτεί:

«Και νιώθω σαν γονιός, η δουλειά μου είναι απλώς να τη βοηθήσω να βρει τις λέξεις για τα συναισθήματά της, τις εμπειρίες της, τι περνάει και να μπορώ να τη βοηθήσω να το αναγνωρίσει και να το ξεπεράσει».

Ωστόσο, η Cameron Diaz παραδέχτηκε ότι υπάρχουν στιγμές που αγχώνεται τόσο πολύ, που δεν μπορεί να το διαχειριστεί και να χάνει την ψυχραιμία της.

«Αλλά ξέρεις τι είναι επίσης πραγματικά επιτακτική ανάγκη; Να μπορείς να διορθώνεις τα πράγματα. Για παράδειγμα, εάν μιλήσεις άσχημα πάνω στον πανικό σου, να μπορείς να πεις "δεν εννοούσα αυτό που σου είπα, δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω, απλώς η μαμά σου είναι και άνθρωπος και χάνει την ψυχραιμία της», είπε.