Η Cameron Diaz παραδέχτηκε ότι η νέα της ζωή ως μαμά δεν είναι τόσο εύκολη και συμφωνούμε μαζί της

Ιωάννα Τζανή
Η Cameron Diaz παραδέχτηκε ότι η νέα της ζωή ως μαμά δεν είναι τόσο εύκολη και συμφωνούμε μαζί της

Υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο η Cameron Diaz μετανιώνει όσον αφορά στην ανατροφή της κόρης της Raddix.

Η Cameron Diaz έγινε μανούλα πριν από δύο χρόνια, όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη της Raddix για να φέρει ευτυχία και χαμόγελα στη ζωή της με τον σύζυγό της, Benji Madden.

Μιλώντας στην εκπομπή «The Kelly Clarkson Show», η Diaz μίλησε για την ανατροφή της κόρης της, για τη σημαντικότητα της μητρότητας, που όπως χαρακτηριστικά είπε «είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», αλλά και για τις στιγμές που χάνει την ψυχραιμία της και τι κάνει για να το διορθώσει αυτό.

https://www.instagram.com/p/CMcsWwwBAUW

Cameron Diaz-Benji Madden: Γιόρτασαν 7 χρόνια γάμου- Η τρυφερή αφιέρωση (photos)

Όλες οι νέες μαμάδες έχουν δύσκολες στιγμές:

Όταν η παρουσιάστρια Kelly Clarkson τη ρώτησε για τις στιγμές που τη δυσκολεύει ο ρόλος της μαμάς, η ηθοποιός εξήγησε:

«Έφαγε; Είναι κουρασμένη; Τι ώρα είναι; Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγε; Πότε αποκοιμήθηκε; Ξεκινάς κάπως εκεί και καταλήγεις στο "Τι συνέβη; Υπάρχει κάτι που προσπαθεί να επικοινωνήσει σε μένα;"».

Και συνέχισε για να παραδεχτεί κάτι που όλες οι μαμάδες, ειδικά στα πρώτα μας βήματα έχουμε παραδεχτεί:

«Και νιώθω σαν γονιός, η δουλειά μου είναι απλώς να τη βοηθήσω να βρει τις λέξεις για τα συναισθήματά της, τις εμπειρίες της, τι περνάει και να μπορώ να τη βοηθήσω να το αναγνωρίσει και να το ξεπεράσει».

Ωστόσο, η Cameron Diaz παραδέχτηκε ότι υπάρχουν στιγμές που αγχώνεται τόσο πολύ, που δεν μπορεί να το διαχειριστεί και να χάνει την ψυχραιμία της.

«Αλλά ξέρεις τι είναι επίσης πραγματικά επιτακτική ανάγκη; Να μπορείς να διορθώνεις τα πράγματα. Για παράδειγμα, εάν μιλήσεις άσχημα πάνω στον πανικό σου, να μπορείς να πεις "δεν εννοούσα αυτό που σου είπα, δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω, απλώς η μαμά σου είναι και άνθρωπος και χάνει την ψυχραιμία της», είπε.

Ο γάμος και η μητρότητα που ήρθαν στη ζωή της ξαφνικά

Η Cameron Diaz και ο σύζυγό της, Benji Madden, γνωρίστηκαν μέσω της Nicole Richie, η οποία είναι παντρεμένη με τον δίδυμο αδερφό του Benji, Joel. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 και λίγο αργότερα, το 2019, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την μονάκριβη κόρη τους Raddix.

Η Cameron Diaz δεν ονειρευόταν ποτέ τον γάμο και τη μητρότητα, ωστόσο αναθεώρησε χάρη στον σύζυγό της. Σήμερα η ηθοποιός ζει μια υπέροχη ζωή που δεν είχε ονειρευτεί ποτέ και δεν την αλλάζει με τίποτα.

Η ηθοποιός κρατά τις οικογενειακές της στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα social media, θέλοντας να προστατεύσει την ιδιωτικότητα της μικρής της. Γι' αυτό και δεν έχουμε ποτέ φωτογραφία της 2χρονης.

Cover photo: @camerondiaz