Άγριες Μέλισσες: Απρόσμενο φινάλε για τις γυναίκες του χωριού - Οι εκπλήξεις με Δρόσω και Μυρσίνη

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Απρόσμενο φινάλε για τις γυναίκες του χωριού - Οι εκπλήξεις με Δρόσω και Μυρσίνη

Δεν θα μείνουν όλες οι γυναίκες στις Άγριες Μέλισσες ήρεμες και ευτυχισμένες μετά από τόσες περιπέτειες 3 χρόνων. Κάποιες όμως μπορεί και να λυτρωθούν. 

Πριν ζήσουμε ένα δραματικό γεγονός στις Άγριες Μέλισσες για το οποίο ήδη σας έχουμε προειδοποιήσει με την δολοφονία του Θανάση Τόλλια, ας ρίξουμε μία ματιά στο μετά. Στο μεγάλο φινάλε της σειράς, το οποίο θα είναι χαρούμενο αλλά και δραματικό ταυτόχρονα. Η κορυφαία τηλεοπτική σειρά των τελευταίων χρόνων ετοιμάζει εκπλήξεις και σήμερα θα εστιάσουμε σε αγαπημένες γυναίκες ηρωίδες. Εκεί έχουμε τις ανατροπές των ανατροπών.

Άγριες Μέλισσες: Μία δολοφονία φέρνει σπαραγμό στο Διαφάνι και οι κάτοικοι ορκίζονται δικαίωση

Σταμίραινες ενωμένες και αγαπημένες

Η Ελένη λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο (αυτό και αν θα είναι έκπληξη) θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της. Ο Λάμπρος είναι τρισευτυχισμένος. Η Ασημίνα θα σταθεί στο πλευρό της και θα είναι πια και η μελλοντική σύζυγος (ξανά) του Νικηφόρου Σεβαστού. Το ζευγάρι δίνει μία δεύτερη και ουσιαστική ευκαιρία στον γάμο τους. Εδώ υπάρχει περίπτωση να έχουμε και ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός (θα επανέλθουμε για αυτό). Ο μικρός Σέργιος θα είναι μαζί τους. Και μεγαλώνοντας θα μάθει την αλήθεια για την Δρόσω, πως είναι δηλαδή μητέρα του.

Η Δρόσω ωστόσο δεν θα παντρευτεί τον Κωνσταντή. Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, γιατί στο τελευταίο επεισόδιο, όπως και την περσινή χρονιά θα έχουμε τροποποιήσεις στο σενάριο που θα γίνουν την τελευταία στιγμή. Μέχρι στιγμής ξέρουμε όμως πως θα μείνουν αγαπημένοι φίλοι και εκείνη θα κυνηγήσει το όνειρό της για μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

drosokonstantis.jpg

Οι κυρίες Σεβαστού στο δράμα τους

Η Μυρσίνη μετά την φυλάκιση και τον θάνατο του Δούκα, καταρρέει. Η οικογένεια είναι πια φτωχή και λαβωμένη από τους εφιάλτες του παρελθόντος. Η ψυχολογική της κατάσταση θα φτάσει στα άκρα και ο Νικηφόρος με τον Κωσταντή θα ζητήσουν ιατρική βοήθεια, καθώς θα ζει σε έναν άλλο πλασματικό κόσμο το μυαλό της.

mirsini_agriesmelisses.jpg

Η Πηνελόπη ωστόσο θα αποδειχθεί το πρόσωπο - κλειδί του 3ου κύκλου, όπως είχαμε πέρυσι την Ανέτ. Θα οδηγήσει τους ενόχους στην φυλακή, δεν θα λογαριάσει αν αυτοί, είναι ο Δούκας και ο Μελέτης και θα ζήσει ευτυχισμένη και απόλυτα λυτρωμένη στο πλευρό του δικηγόρου που την βοήθησε με την υπόθεση. Δεν θα ξεχάσει τόσο εύκολα όσα έχουν συμβεί, αλλά θα παλέψει για το μέλλον της.

https://www.instagram.com/p/CLu2YNklYR7

Η Ουρανία θα ζήσει δίπλα στον Κυριάκο, ενώ η Παγώνα λαβωμένη και επηρεασμένη από την δολοφονία του γιου της Θανασάκη θα κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για να σταθεί δίπλα στα υπόλοιπα παιδιά της και στα εγγόνια της. Όλες οι γυναίκες του χωριού θα είναι στο πλευρό της.

https://www.instagram.com/p/Cac26PxL4Me

Τέλος, η Ζωή Μεγαρίτη ανακουφισμένη και απαλλαγμένη από τον τύραννο Ακύλα, κάνει μία νέα αρχή στην ζωή της, όπως και η κόρη της Κορίνα με τον Μπάμπη, οι οποίοι φεύγουν μόνιμα από το χωριό. Η Ζωή μαζί με την αδελφή της Αιμιλία θα είναι πια χαρούμενες. Για πρώτη φορά!