Τα spoilers βλέπουν παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor και υπάρχουν λόγοι που συμφωνούμε

Τα spoilers βλέπουν παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor και υπάρχουν λόγοι που συμφωνούμε

Στέλλα, Μαίη και Σπύρος Μαρτίκας, είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Και το κοινό επιμένει πως θα είναι ο Μαρτίκας εκείνος που θα παραμείνει στο Survivor.

Τις τελευταίες εκατό περίπου (!) φορές που ο Σπύρος Μαρτίκας βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, ποτέ δεν πιστέψαμε πως θα αποχωρήσει.

Είναι και αυτή η βαθιά ριζωμένη πεποίθηση του Twitter πως οι υπάλληλοι στο φαρμακείο του Μαρτίκα έχουν να χαλάνε χιλιάδες ευρώ για να ψηφίσουν το αφεντικό τους να παραμένει, σε βαθμό που θα στέλναμε και cv στο φαρμακείο αυτό.

O Σπύρος κάνει τόπο στα νιάτα

Μπορεί και όχι, κάπως έτσι προχωράμε. Γιατί κάθε φορά που ο Σπύρος βγαίνει υποψήφιος και ζητά από τον κόσμο να στηρίξει τα νέα παιδιά, άλλες τόσες φορές προκύπτει ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο ίδιος.

Ο Σπύρος λέει ότι είναι 45 ετών και θέλει να δει τα νέα παιδιά να προχωράνε αλλά στην πραγματικότητα κάνει κινητοποίηση στους μεγαλύτερους που δύσκολα θα τον δούμε εκτός παιχνιδιού.

Ο Μαρτίκας είναι το Survivor

Ο φαρμακοποιός έχει καταφέρει να είναι μία από τις ηγετικές μορφές του ριάλιτι επιβίωσης φέτος. Είναι ένα μείγμα El Professor, στρατηλάτη, Ντάφι και Αλέξη Παππά, όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα.

Ο Μαρτίκας έχει το πλέον αβανταδόρικο cv

Ο φαρμακοποιός είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πειραιά και είναι 45 χρονών. Είναι ανύπαντρος και το χόμπι του είναι η κολύμβηση, ο στίβος και το σκι. Οι «γυναίκες της ζωής του», σύμφωνα με τον ίδιο είναι οι ανιψιές του. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει 13 βαφτιστήρια. Είναι φαρμακοποιός τρίτης γενιάς με αρκετά φαρμακεία στην ιδιοκτησία του.

Ο Μαρτίκας είναι το αντίβαρο του Άρη

Γιατί αν αποχωρούσε, θα μιλούσαμε για one man show σε ένα ριάλιτι επιβίωσης που θέλει τουλάχιστον έναν ακόμα μήνα μέχρι να ολοκληρωθεί. Ο Μαρτίκας είναι ο έτερος πόλος του Αρη Σοϊλέδη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους βλέπουν αντίπαλους στον μεγάλο τελικό.

Survivor: Πόσα ζευγάρια θα αντέξουμε να χωρίζουν «live»;

O Μαρτίκας και το love story

Μπορεί να κατάφεραν να χωρίσουν, όμως το love story του φετινού Survivor, ήταν εκείνο ανάμεσα σε Σπύρο και Βρισηίδα. Κι όσο οι δύο παίκτες παραμένουν στο παιχνίδι, τόσο ο χωρισμός τους και οι εντάσεις μεταξύ τους θα απασχολούν το κοινό.

O Μαρτίκας είναι αγαπημένο hastag του Twitter

Πέντε μήνες τώρα, πόσα και πόσα memes δεν δημιουργήθηκαν με τον στρατηλάτη, τον professor, τον τύπου που στήνει στρατηγικές και σχέδια!

Τα προγνωστικά βλέπουν αποχώρηση της Στέλλας και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.