Survivor: Πόσα ζευγάρια θα αντέξουμε να χωρίζουν «live»;

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: Πόσα ζευγάρια θα αντέξουμε να χωρίζουν «live»;

Βρισηίδα και Σπύρος δε φαίνεται να μπορούν να πάνε παρακάτω από τον χωρισμό τους.

Δεν ξέρω αν έχει γίνει της μόδας τελευταία τα celebrity ζευγάρια να χωρίζουν δημόσια, αλλά ειλικρινά κάπου μια κούραση «χτυπάει» την πόρτα. Δηλαδή, ok, ο Johnny Depp με την Amber Heard έχουν έναν λόγο που σύρονται νομικά, να δουν ποιου το όνομα θα «καθαρίσει». Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας γιατί τόσο μένος;

Το ζευγάρι χώρισε για ένα αγώνισμα... τρίτου

Για να κάνουμε ένα σύντομο recap, οι δύο παίκτες του Survivor μέχρι πριν από μερικές ημέρες δήλωναν ζευγάρι και μάλιστα πολύ ευτυχισμένο. Οι κάμερες τούς έπιαναν σε τρυφερά τετ-α-τετ, ενώ οι συμπαίκτες τους σχολίαζαν ότι συνέχεια κάνουν αγκαλιές και χάδια. Ώσπου έγινε το θέμα… Κωνσταντίνος.

Εντελώς άκυρο να τσακωθεί ένα ζευγάρι επειδή ο ένας υποστήριξε ότι κάποιος μπορούσε να διαλέξει με ποιον θα παίξει σε αγώνισμα και ο άλλος όχι, πόσο μάλλον να χωρίσουν λίγο μετά λόγω του μεγέθους αυτού του τσακωμού αλλά και λόγω μίας κίνησης από την πλευρά του Μαρτίκα που ερμηνεύτηκε με δύο τρόπους. Ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι, καθώς η Βρισηίδα βρισκόταν στα πόδια του, σηκώθηκε και την «εναπόθεσε» μπροστά του, ενώ εκείνη παρουσιάζει την ίδια κίνηση με πιο «βίαιο» τρόπο, σαν να την έσπρωξε με δύναμη.

Survivor: Το ανεξέλεγκτο ξέσπασμα της Βρισηίδας έκανε το κοινό να ανησυχεί για την υγεία της

Κάθε επεισόδιο είναι άλλη μία σελίδα στον χωρισμό Βρισηίδας - Σπύρου

Σε κάθε περίπτωση, μπροστά δεν ήμασταν, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Υπάρχουν μάρτυρες που επιβεβαιώνουν και τη μία και την άλλη πλευρά. Το θέμα είναι άλλο. Έγινε, χωρίσατε. Για ποιον λόγο πρέπει να θάβετε ο ένας τον άλλον μετά; Όχι ότι είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο ζευγάρι που το κάνει -δυστυχώς-, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση όλο αυτό γίνεται «live».

Κάθε φορά πλέον το Survivor είναι άλλο ένα επεισόδιο στον χωρισμό Βρισηίδας – Σπύρου με μερικούς άλλους τσακωμούς τριγύρω. Και οι δύο έχουν μεγάλη πικρία μέσα τους και καταλήγουν σε διαφωνίες και φωνές με την παραμικρή αφορμή. Αναφέρονται με έμμεσο ή και άμεσο τρόπο ο ένας στον άλλον και βάζουν «λάδι» στη φωτιά, αλλά, εκεί που αρχικά σκεφτόσουν ότι τηλεοπτικά μάλλον έχει αποτέλεσμα, από ένα σημείο και μετά αρχίζεις να αναρωτιέσαι «για πόσο;».

Θα πάει έτσι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ή θα βρεθεί κάποια χρυσή τομή και θα μπορέσουν να το αφήσουν πίσω τους, με τον ίδιο τρόπο που πλέον η Βρισηίδα «νιώθει ασφάλεια» δίπλα στον Άρη εκεί που δεν τον ήθελε στο παιχνίδι. Εκτός κι αν τα βρουν και ξαναείναι μαζί και τζάμπα ακούσαμε όλη τη μουρμούρα.

Ο Σπύρος αυτήν την εβδομάδα είναι ξανά υποψήφιος για αποχώρηση και αυτό που μένει να δούμε είναι αν το κοινό είναι ακόμη μαζί του με όσα έχει δει να συμβαίνουν.

Τα σχόλια, πάντως, είναι ανάμεικτα αυτές τις μέρες.