Η Γη της ελιάς: Η συγγνώμη του Στέφανου στον Στάθη συγκίνησε κοινό και Twitter

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Η συγγνώμη του Στέφανου στον Στάθη συγκίνησε κοινό και Twitter

Η Γη της ελιάς: Ο Στέφανος μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του προς τον πατέρα του και οι τηλεθεατές πλάνταξαν μαζί του.

Μπορεί ο Στέφανος να μην είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα των τηλεθεατών της Γης της ελιάς, και κυρίως εξαιτίας του κολλήματος που είχε με τη μητέρα του Αρετή, αλλά στη χθεσινή του ερμηνεία κατάφερε να συγκλονίσει ολόκληρο το Twitter και να χαρίσει μια τρομερή σκηνή στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Στέφανος πήγε να συναντήσει τον Στάθη στα χωράφια για να του ανακοινώνει ότι όλα πήγαν καλά με τη δουλειά στην Ισπανία, όμως φεύγοντας έτρεξε κλαίγοντας στην αγκαλιά του και του ζήτησε συγγνώμη για όλα όσα συνέβησαν μεταξύ τους. Πατέρας και γιος επιτέλους συμφιλιώθηκαν και η συναισθηματική φόρτιση ήταν μεγάλη.

https://www.instagram.com/p/CeUTCZsj2Oo

Η Γη της ελιάς: Η Βασιλική ετοιμάζεται για το γάμο της αλλά το Twitter διχάστηκε με το νυφικό

Ο Στάθης τρέχει μετανιωμένος να βρει την Εύα στην Αθήνα

Στο αποψινό επεισόδιο (3/6), η Εύα κάνει τις πρώτες κινήσεις για να φύγει από τη Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα. Ωστόσο μόλις αυτό συμβαίνει και ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι αν δεν κάνει κάτι γρήγορα θα τη χάσει οριστικά, ανεβαίνει στην μηχανή του και φεύγει από την Μάνη με προορισμό την Αθήνα.

Έχοντας συνειδητοποιήσει τα λάθη του και το γεγονός ότι την έχει ανάγκη στη ζωή του, πηγαίνει και της χτυπά την πόρτα μετανιωμένος προκειμένου να μιλήσουν.

Η δίκη της Μαρίνας πλησιάζει

Ο Μάνος προσπαθεί να εμψυχώσει τη Μαρίνα ενόψει της δίκης της, αλλά εκείνη φοβάται πως κάτι αναπάντεχο θα συμβεί και θα βρεθεί στη φυλακή. Ο Λυκούργος μελετά τη δικογραφία και δίνει τις ανάλογες κατευθύνσεις, με τη Χάιδω να τον στηρίζει σε κάθε βήμα.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη συγκινητική σκηνή Στέφανου-Στάθη.