Η Μαρία Ηλιάκη ξέρει ακριβώς ποιος φταίει για την αδιαθεσία της βασίλισσας Ελισάβετ

Η Μαρία Ηλιάκη ξέρει ακριβώς ποιος φταίει για την αδιαθεσία της βασίλισσας Ελισάβετ

Κατά την παρουσιάστρια, ένας πολύ συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται πίσω από αυτήν την εξέλιξη.

Η Ελισάβετ ανακοινώθηκε πως δεν θα παραστεί στην Εθνική Λειτουργία Ευχαριστιών στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου, στιγμή με ιδιαίτερη σημασία για την ίδια, και όλα τα Μέσα τις τελευταίες ώρες μεταφέρουν την ανησυχία που υπάρχει σχετικά με την υγεία της.

Αυτήν τη χρονιά, βέβαια, η βασίλισσα πέρασε αρκετές περιπέτειες που την οδήγησαν σε ακυρώσεις επίσημων εμφανίσεών της, όμως το Πλατινένιο Ιωβηλαίο είναι κάτι που δεν περιμένεις να δεχτεί τέτοιες τροποποιήσεις. Και η Μαρία Ηλιάκη έχει τη δίκη της τοποθέτηση πάνω στην κατάσταση.

Θρίλερ με την υγεία της βασίλισσας: Η μεγάλη απουσία που ανακοίνωσε το Παλάτι

Η Μαρία Ηλιάκη έδειξε την υπαίτια

Η Μαρία Ηλιάκη παρακολουθεί τα βασιλικά δρώμενα και πολλάκις έχει στηρίξει τη μονάρχη. Αυτήν τη φορά, ακούγοντας τι συνέβη, βρήκε τη δική της υπαίτια για την αδιαθεσία της Ελισάβετ και εξήγησε τη θεωρία της στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Το καταλαβαίνετε ότι τη φάγανε. Τη φάγανε τη Βέτα. Τη φάγανε με το μάτι τους το κακό. Μία είναι. Μία την έκανε τη δουλειά. Καταλαβαίνετε ποια το έχει κάνει τώρα αυτό, ε; Είναι δυνατόν η Βέτα να νιώσει δυσφορία και να αναβάλει; Δε γίνεται αυτό το πράγμα στο Jubilee. Δε γίνεται. Την είδε η Meghan, που κακό χρόνο να ‘χει κι αυτή η Meghan. Κάτσε μωρέ εκεί πέρα. Τι θες; Άσε τη γυναίκα να γιορτάσει τα 70 χρόνια. Πήγε εκεί πέρα και την έφαγε με το βλέμμα της. Ήταν η δικιά μας σαν την παιδούλα που πήγαινε στο κατηχητικό. Με τα λιλά της, τα μπλε της. Αχ, Βέτα», είπε.

Προς υπεράσπισή της μέσα σε όλο το αστείο της υπόθεσης, πράγματι η Ελισάβετ δεν φάνηκε πως δεν ήταν καλά, μιας και εμφανίστηκε κανονικά στο μπαλκόνι του Buckingham, την είδαμε και με τον πρίγκιπα Louis, τον μικρότερο γιο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.