Θρίλερ με την υγεία της βασίλισσας: Η μεγάλη απουσία που ανακοίνωσε το Παλάτι

Πατούλια Κατερίνα
Θρίλερ με την υγεία της βασίλισσας: Η μεγάλη απουσία που ανακοίνωσε το Παλάτι

Η ανακοίνωση από το Παλάτι για την υγεία της βασίλισσας.

Μπορεί στη χτεσινή παρέλαση του Trooping the Colour, η βασίλισσα να εμφανίστηκε ευδιάθετη και υγιής, το Παλάτι αναγκάστηκε όμως αργότερα να ανακοινώσει πως η βασίλισσα θα χάσει μια σημαντική στιγμή του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της.

Εκτός Λειτουργίας των Ευχαριστιών

Η Ελισάβετ ανακοινώθηκε πως δεν θα παραστεί στην Εθνική Λειτουργία Ευχαριστιών στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου, στιγμή με ιδιαίτερη σημασία για την ίδια.

Το Παλάτι επιβεβαίωσε πως η βασίλισσα δεν ένιωσε καλά και πρέπει να λάβει προληπτικά μέτρα.

https://www.instagram.com/p/CeTaSVHMDzt

«Η βασίλισσα πέρασε υπέροχα στη σημερινή γενέθλια παρέλαση αλλά ένιωσε δυσφορία. Λαμβάνοντας υπόψη το ταξίδι και τη δραστηριότητα που απαιτείται για να εμφανιστεί στην Εθνική Λειτουργία Ευχαριστιών στον Ναό του Αγίου Παύλου, η μεγαλειότητά της αποφάσισε χωρίς να το επιθυμεί να μην εμφανιστεί στη λειτουργία».

Στη λειτουργία αυτή, στις 11 και μισή ώρα Λονδίνου, θα δούμε και την Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry και τα παιδιά τους Lilibet και Archie για πρώτη φορά στο Λονδίνο μετά από δύο χρόνια καθώς και σύσσωμη την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Louis ήταν ο μεγάλος σταρ στο Trooping the Color - Οι επικές γκριμάτσες στη βασίλισσα

Παρόλα αυτά, μετά την ανακοίνωση αυτή για την υγεία της, η Ελισάβετ εμφανίστηκε στην φωταγώγηση του Windsor αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

https://www.instagram.com/p/CeUZhb9MWhO

Χιλιάδες μικρά φωτάκια άναψαν στο κάστρο του Windsor δημιουργώντας μια φαντασμαγορική εικόνα που δημοσιεύτηκε και στα social media της βασιλικής οικογένειας.

Η 96χρονη μονάρχης είναι στο προσκήνιο το τετραήμερο αυτό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου που θα ολοκληρωθεί με τη μεγάλη συναυλία της Κυριακή έξω από το Παλάτι.

Τίποτα δεν έδειχνε πως η Ελισάβετ δεν νιώθει καλά μιας και εμφανίστηκε κανονικά στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και είχε μερικές τρυφερές στιγμές με τον πρίγκιπα Louis, τον μικρότερο γιο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

https://www.instagram.com/p/CeUfuePsePX

H υγεία της Ελισάβετ είναι κλονισμένη τους τελευταίους μήνες και η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού πριν λίγο καιρό μιλούσε για ξαφνικά ξεσπάσματα που αφορούσαν την κινητικότητα της Ελισάβετ.