Just Like That... Η Kim Cattrall επιτέλους αντέδρασε στο reboot του Sex and the City

Πατούλια Κατερίνα
Just Like That... Η Kim Cattrall επιτέλους αντέδρασε στο reboot του Sex and the City

Η Kim Cattrall επιτέλους αντέδρασε στο Just Like That με τον τρόπο που φυσικά περιμέναμε.

Τη στιγμή αυτή, που γράφονται οι γραμμές αυτές, η Kim Cattrall απολαμβάνει τον καφέ της στη Ρώμη και καθόλου δεν φαίνεται να σκάει για το Just Like That, το reboot του Sex and the City που όλοι περίμεναν και που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες στο HBO Max.

Η απουσία της Kim:

Στη νέα σειρά του HBO, η απουσία της Samantha Jones δεν πέρασε απαρατήρητη. Η Cattrall που υπήρξε ο άνθρωπος που ενσάρκωσε την Jones μετά την κόντρα με την Sarah Jessica Parker είχε με σαφήνεια εκφράσει πως δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψει στο Sex and the City.

Και το Just Like That πάντως, μνημόνευσε και τη φυγή της Samantha Jones και την πραγματική κόντρα ανάμεσα σε Cattrall και Sarah Jessica Parker υποστηρίζοντας πως η Samantha σταμάτησε τη φιλία της με την Carrie όταν η επαγγελματική τους σχέση κλονίστηκε, με την Bradshaw να μην χρειάζεται πια μια υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ως συγγραφέας και αρθρογράφος σε μια δεκαετία που οι εκδόσεις και ο Τύπος επέφεραν τη μεγαλύτερη κρίση τους.

vhris noth

Οι δύο γυναίκες δεν μιλιούνται, η παρέα συνέχισε στο πλευρό της Carrie και η παρουσία της Samantha ή καλύτερα η απουσία της είναι φανερή και στα δύο επεισόδια του Just Like That με αποκορύφωμα τα λουλούδια που υποτίθεται πως στέλνει η Jones στην πάλαι ποτέ κολλητή της για τον θάνατο του Mr Big.

Chris Noth: Ο Mr Big πήρε θέση στην κόντρα ανάμεσα στη Sarah Jessica Parker και την Kim Cattrall



Και κάπως έτσι, η Samantha αντέδρασε:

Η Kattrall έχει αποφύγει τις ηχηρές συνεντεύξεις, δεν έχει εκμεταλλευθεί ούτε στο ελάχιστον τον ντόρο που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή τη στιγμή και η παραμικρή της δήλωση. Ενεργή πάντα στα social, η 65χρονη ηθοποιός έχει φροντίσει να κάνει like σε πολλά tweets που αφορούν τo Just Like That και ειδικά σε ένα που αφορά την απόφασή της να μην συμμετάσχει σε αυτό.

«Kim είμαι φαν. Με το reboot του #satc να συμβαίνει τώρα, βλέπω να σε αναφέρουν διαρκώς, σε χειροκροτώ για την επιλογή που έκανες που είναι σωστή για σένα. Δεν οφείλεις να κάνεις τίποτα που δεν σου αρέσει και δεν σε κάνει ευτυχισμένη, χαρούμενες διακοπές», έγραψε το προφίλ @getmebadges και έλαβε το Like της Cattrall.

Και η αλήθεια είναι πως η Kim διασκεδάζει, μακριά από όλους και από όλα, απολαμβάνοντας μίνι διακοπές στη Ρώμη, όπως μας ενημέρωσε από το προφίλ της στο Instagram.

Ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε η Cattrall, η περίφημη Samantha Jones, υποτίθεται πως είχε πρόταση για δουλειά στο Λονδίνο μετά την απόλυσή της από την κολλητή της Carrie.


https://www.instagram.com/p/CXWuArjpfOo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

To Sex And The City επέστρεψε και αυτά είναι τα best fashion moments από τα πρώτα δύο επεισόδια

And Just Like That... Το reboot δε θύμιζε καθόλου Sex and the City αλλά όχι με την καλή έννοια

And Just Like That... Mega spoiler για την Carrie και τον Mr. Big (μεγάλη ανατροπή στο 1ο επεισόδιο)