Ραγίζει καρδιές η Kim Cattrall - Το post για τον αδερφό της 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

Ραγίζει καρδιές η Kim Cattrall - Το post για τον αδερφό της 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

Η ηθοποιός έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση για τον εκλιπόντα αδερφό της.

Την πιο συγκινητική ανάρτηση έκανε η Kim Cattrall την ημέρα που ο αδερφός της, Chris, θα γινόταν 59 ετών. Η 65χρονη ηθοποιός που ήταν πολύ κοντά με τον αδερφό της, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram ειδικά για εκείνον.

«Σήμερα θα ήταν τα 59α γενέθλια του αδερφού μου, Chris. Ευτυχισμένα γενέθλια, γλυκέ μου ‘Topher’. Μας λείπεις σήμερα και κάθε μέρα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Cattrall για να συνοδεύσει τη φωτογραφία που δημοσίευσε και εικονίζει την ίδια και τον αδερφό της σε νεαρότερη ηλικία.

https://www.instagram.com/p/CYOw-llg8td

Ο θάνατος του αδερφού της Kim Cattrall

Πάνε σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που ο αδερφός της Kim Cattrall άφησε την τελευταία του πνοή. Αιτία του θανάτου του – η αυτοκτονία. Λίγο πριν, η ηθοποιός είχε κάνει δημόσια έκκληση για την εύρεσή του, αφού ξαφνικά εξαφανίστηκε. Οι Αρχές βρήκαν νεκρό τον Cattrall μέσα σε μόλις μία μέρα στο σπίτι του στο Blackfalds στην Alberta, μία επαρχία του Καναδά.

Μόλις η οικογένεια ενημερώθηκε για το τραγικό γεγονός, η Kim αποκάλυψε στο Twitter τι συνέβη: «Με μεγάλη θλίψη, εγώ και η οικογένειά μου, ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατο του γιου και αδερφού μας, Chris Cattrall. Αυτήν τη στιγμή, ζητάμε ιδιωτικότητα. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους στα social media για τη μεγάλη αγάπη και στήριξή σας σε αυτήν τη δύσκολη ώρα».



Ο τσακωμός της Kim Cattrall με τη Sarah Jessica Parker το 2018

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε μεταξύ της Kim Cattrall και της Sarah Jessica Parker μετά τον θάνατο του αδερφού της πρώτης. Η SJP σχολίασε το τότε post της συναδέλφου της: «Αγαπημένη μου Kim, την αγάπη και τα συλλυπητήρια μου σε σένα και στην οικογένεια σου. Ο θεός δίπλα στον πολυαγαπημένο σου αδελφό». Η απάντηση της Cattrall ήταν ιδιαίτερα ξεκάθαρη και σκληρή: «Η επιμονή σου να έρθεις σε επαφή μαζί μου, μου θυμίζει πόσο σκληρή έχεις υπάρξει μαζί μου και πόσο υποκρίτρια είσαι. Θα το κάνω για ακόμη μία φορά σαφές: Δεν είσαι οικογένειά μου και δεν είσαι φίλη μου. Για τελευταία φορά σου λέω λοιπόν να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να παίξεις και πάλι το 'καλό κορίτσι'».

Oops! Αυτό πόνεσε: Το σκληρό μήνυμα της Kim Cattrall στη Sarah Jessica Parker δεν το περίμενες

Τα σχόλια στη φωτογραφία

Η συγκινητική ανάρτηση της Cattrall έκανε όλο το Instagram να συγκινηθεί και να στείλει όλη του την αγάπη μέσω σχολίων κάτω από τη φωτογραφία.

Συνέχισε στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά από τα σχόλια που έκανε το κοινό στη φωτογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χριστίνα Μπόμπα: Το σοκ μετά τη γέννηση των διδύμων και η σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη σήμερα

Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Οι Kardashians επιστρέφουν! Το πρώτο τρέιλερ από το Hulu (video)