Μ’ ένα post στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό

Μ’ ένα post στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό

Η Σίσσυ Χρηστίδου νοσεί με Covid-19 και ως εκ τούτου δεν βρίσκεται σήμερα στο πλατό της εκπομπής της, «Χαμογέλα και Πάλι».

Δυόμιση χρόνια σχεδόν έχουν περάσει από την έναρξη της πανδημίας και η Σίσσυ Χρηστίδου την είχε… γλιτώσει. Να, όμως, που τώρα τής «χτύπησε» την πόρτα ο κορονοϊός με αποτέλεσμα να απέχει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και να μην μπορεί να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής της, «Χαμογέλα και πάλι».

Η Σίσσυ ανακοίνωσε ότι νοσεί με Covid-19 με Instagram post, Stories και Tweet, ενώ αποκάλυψε πως στη θέση της θα βρεθεί ο αγαπημένος της κουμπάρος και συνεργάτης, Παύλος Σταματόπουλος.

Η αινιγματική σπόντα για το μέλλον της Σίσσυς Χρηστίδου στην τηλεόραση

Το Instagram post και τα Stories της παρουσιάστριας του MEGA

Με μια φωτογραφία στην οποία κρατά το laptop της και με ένα γλυκό χαμόγελο η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε στο Instagram ότι είναι θετική στον κορονοϊό. «Σου' ρχομαι με Skype καθώς έπεσα κι εγώ στα δίχτυα του Covid 😎 Καλεσμένη λοιπόν σήμερα στο @xamogelakaipali με καπετάνιο τον κουμπαρούλη @pavlosstamatopoulos πλάι στην υπερομαδάρα! Δεν μασάμε μωρέ..», έγραψε η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/CeX5P5Fo8Av

«Δεν θα είμαι στην εκπομπή γιατί, βεβαίως, ήρθε και η σειρά μου. Covid», ανέφερε και σε Insta Story η Σίσσυ. Τα σχόλια, φυσικά, τόσο από συναδέλφους όσο και από θαυμαστές ήταν πάρα πολλά με όλους να εύχονται περαστικά στην παρουσιάστρια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου περνά ήπια - όπως βλέπεις- τη νόσο, αλλά θα παραμείνει λογικά και αύριο εκτός εκπομπής και θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μόλις το τεστ Covid-19 βγει αρνητικό.

Εμείς ευχόμαστε περαστικά και καλή ανάρρωση!