To τρυφερό «ραντεβού» και η αφιέρωση της Σίσσυς Χρηστίδου στον πατέρα της

Κατερίνα Μπούσιου
To τρυφερό «ραντεβού» και η αφιέρωση της Σίσσυς Χρηστίδου στον πατέρα της

Μπαμπάς και κόρη αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τις θλιβερές ημέρες του παρελθόντος και να ζήσουν λίγες χαλαρές στιγμές μαζί. 

Δεν είναι εύκολο αυτό το διάστημα για τον πατέρα της Σίσσυς Χρηστίδου. Μετά την απώλεια της μητέρας της και συζύγου του, ο κύριος Θόδωρος Χρηστίδης προσπαθεί να ζήσει σε μία νέα καθημερινότητα. Αυτό το διάστημα βρίσκεται ξανά στην Αθήνα για να δει τα εγγόνια του και ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνει μία μικρή έξοδο με την αγαπημένη του κόρη.

Το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου προς τη μαμά της είναι ελπίδα για όσους έχουν χάσει έναν γονιό

https://www.instagram.com/p/CZleZiBI-R2

Η επέτειος των 43 χρόνων γάμου δεν γιορτάστηκε φέτος

Η Σίσσυ δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στον πατέρα της. Ήταν από μικρή το κορίτσι του μπαμπά και εκείνος δεν της χαλούσε χατήρι. Την ίδια στενή σχέση είχε ωστόσο και με την μητέρα της Μίνα. Οι δυο τους ήταν το πρότυπο της. Φάνηκε και πριν από δύο χρόνια και τους έκανε μία ιδιαίτερη αφιέρωση για τα 41 χρόνια του γάμου τους. Φέτος τον Μάιο το νούμερο θα γίνονταν 43, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν.

sissychristidou_275623236_359854292684108_4204608730733298976_n.jpg

Όπως έγραφε τότε η Σίσσυ: «Σήμερα αυτό το iconic ζευγάρι που ανέβασα, οι γονείς μου, έχουν επέτειο και είπα να ανεβάσω μια φωτογραφία, έτσι να το γιορτάσουμε. Εύχομαι σε όποιον δεν έχει βρει τέτοια αγάπη, να τη βρει. Επίσης εύχομαι να την γιορτάσουν κλεισμένοι μέσα… Δεν πιστεύω να έχετε βγει;». Ενώ σε μία άλλη ανάρτηση είχε γράψει: «Είναι πολλά αυτά που κάνουν τον πατέρα μου υπέροχο πατέρα. Σίγουρα όμως ένα από τα πιο σημαντικά, είναι το πόσο πολύ αγάπησε τη μάνα μου...»

https://www.instagram.com/p/CQV-CdxLa8k

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε η περιπέτεια της υγεία της Μίνας Χρηστίδου και η απώλειά της τον Φεβρουάριο, υπήρξε ένα μεγάλο σοκ για εκείνον. Η Σίσσυ φροντίζει τις ημέρες που δεν έχει εκπομπή, να βρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερο στην Θεσσαλονίκη για να βλέπει τον πατέρα της, αλλά και την οικογένεια του αδελφού της Γιάννη. Αλλά και ο κύριος Θόδωρος κάνει πλεον ταξίδια στην Αθήνα, για να βλέπει την κόρη του και τα εγγόνια του. Στην χθεσινή του επίσκεψη, η Σίσσυ βγήκε για ένα ποτό με τον πατέρα της, για να χαλαρώσουν και οι δύο για πρώτη φορά.Και όπως έγραψε πήγαν σε ιταλικό εστιατόριο και εκείνος ήταν το καλύτερο της ραντεβού!

sissychristidou_pateras.jpg

Με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η Σίσσυ ετοιμάζει βαλίτσες για την Χαλκιδική για το εξοχικό της οικογένειας. Η απουσία της μητέρας της Μίνας φυσικά και θα είναι αισθητή, αλλά και εκείνη θα ήθελε να τους βλέπει χαρούμενους, στο σπίτι που πέρασαν τα ωραιότερα τους χρόνια, τα παιδιά και τα εγγόνια της.