Άγριες Μέλισσες: Η θυσία του Κωνσταντή και το αναπάντεχο τέλος του στη σειρά

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η θυσία του Κωνσταντή και το αναπάντεχο τέλος του στη σειρά

Έρχεται πια αντιμέτωπος με τον Δούκα αλλά και με το παρελθόν του. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να βάλει ένα τέλος στους Σεβαστούς αλλά και στην ευτυχία του με τη Δρόσω. 

Από την αρχή των Άγριων Μελισσών, ο χαρακτήρας του Κωνσταντή έχει αλλάξει πολλές φορές. Είτε ως σκληρός και αδίστακτος βοηθώντας στις παρανομίες του πατέρα του, είτε πια ως τρυφερός σύντροφος στη Δρόσω και στοργικός αδελφός, για την Πηνελόπη και τον Νικηφόρο, είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σειράς. Η κατάληξη του ρόλου του θα μας εκπλήξει. Αλλά θα είναι συμβατή με την ευαίσθητη πλευρά του.

Το πρόβλημα με την υγεία του, ο χωρισμός και η οριστική ρήξη με τον Δούκα

Ο Κωνσταντής είναι ο μόνος από τους Σεβαστούς που έχει τη σπάνια αρετή του φιλότιμου. Σε αυτό έμοιαζε αρκετά με τον θείο του Μιλτιάδη. Ήδη σε σύγχυση με όσα συμβαίνουν θα αποφασίσει να θυσιαστεί, να παραδοθεί στην αστυνομία και να παραδεχτεί τη δωροδοκία. Ο Δούκας όταν κληθεί για εξηγήσεις θα τον χαρακτηρίσει...αλκοολικό και θα αποδώσει σε παρανόηση τα λεγόμενά του. Η αλήθεια είναι ότι η δωροδοκία ήταν πλασματική και ένα κόλπο του για να κάνει τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, υποχείρια στα σχέδιά του για το αεροδρόμιο.

Ο Κωνσταντής συγκρούεται μαζί του όταν μαθαίνει την αλήθεια και η ρήξη θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Μάλιστα μετανιώνει που του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία μετά τον θάνατο της Ανέτ και του Μιλτιάδη. Η κατάσταση της υγείας του πια επιδεινώνεται. Θα γλιτώσει από τον θάνατο;

Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό. Δεν θα αντέξουν οι θαυμαστές της σειράς αυτή την κατάληξη. Προς το παρόν αυτό που γνωρίζουμε, είναι η δεύτερη θυσία του.

https://www.instagram.com/p/CYqsgioISI0

Όταν πια η Πηνελόπη θα φτάσει κοντά στην αλήθεια για τον θάνατο του Αλέξη, θα καταλάβει πως ήρθε το τέλος των Σεβαστών. Φυσικά και θα αναλογιστεί το δικό του μερίδιο ευθύνης και για πρώτη φορά θα ομολογήσει σε όλους όλα όσα έχει κάνει. Δεν θέλει ωστόσο παλεύοντας με τους δικούς του δαίμονες να στερήσει την ευτυχία στη Δρόσω. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει οριστικά και εκείνη να φεύγει από το Διαφάνι για να αναζητήσει την καλλιτεχνική της τύχη στην Αμερική, μετά από μία πρόταση που δέχτηκε.

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι θα βαφτεί με αίμα λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και ο Ακύλας εκδικείται

Θα μπορέσει ο Κωνσταντής να ζήσει χωρίς τη Δροσούλα του; Οι σεναριογράφοι αυτές τις ημέρες θα οριστικοποιήσουν το φινάλε της σειράς σε όλες τις λεπτομέρειες. Το οξύμωρο μεγάλο φινάλε. Με αρκετή ευτυχία, δικαίωση αλλά και πόνο.