Ο Γιάννης Κουκουράκης γιόρτασε τα γενέθλιά του με λίγη καθυστέρηση και μια τούρτα- έκπληξη

Πατούλια Κατερίνα
Ο Γιάννης Κουκουράκης γιόρτασε τα γενέθλιά του με λίγη καθυστέρηση και μια τούρτα- έκπληξη

Ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες γιόρτασε με φίλους τα γενέθλιά του.

Στις 24 Απριλίου 2022 ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Κωνσταντής Σεβαστός από τις Άγριες Μέλισσες είχε γενέθλια και έγινε 38 ετών.

Τα ξεχωριστά γενέθλια

Πέρασαν αρκετές ημέρες αλλά ο ηθοποιός είχε μια ευχάριστη έκπληξη από τους φίλους και συναδέλφους του. Ο Κουκουράκης συγκέντρωσε μια παρέα αγαπημένων του προσώπων για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τη Eurovision και δεν έλειψε η τούρτα- έκπληξη από τα χεράκια των φίλων του σε σχήμα κουκουβάγιας.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε τα stories των αργοπορημένων γενεθλίων και τάγκαρε και τον Γιώργο Καπουτζίδη που εκείνη τη στιγμή παρουσίαζε την Eurovision τονίζοντας πως το υλικό της βραδιάς είναι σπουδαίο για μια ζωή.

giannis1.JPG

Τα μέλη που οργάνωσαν το πάρτι – έκπληξη ήταν οι περισσότεροι συνάδελφοι του Γιάννη Κουκουράκη «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», η οποία έριξε αυλαία πρόσφατα μετά από τρία χρόνια επιτυχίας.

Άγριες Μέλισσες: Επιτέλους ο Κωνσταντής συστήνει τη γάτα που έχει γίνει viral στο Twitter

giannis2.JPG

Αυτή ήταν και η πρώτη εκδήλωση χαράς για τους ηθοποιούς μετά την τραγική απώλεια του συναδέλφου τους Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε ακαριαία σε τροχαίο τον Ιανουάριο του 2022.

https://www.instagram.com/p/CcdOO86t0cs

Τελειώνουν και οι Άγριες Μέλισσες

Αυλαία άλλωστε ετοιμάζουν να ρίξουν και οι Άγριες Μέλισσες φέτος στον ΑΝΤ1 χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά αν θα είναι ευχάριστο το φινάλε για τον Κωνσταντή και την Δρόσω. Στο πάρτι του Γιάννη Κουκουράκη βρέθηκε και ο τηλεοπτικός του αδερφός Αναστάσης Ροϊλός. Ο Κουκουράκης θα βρεθεί σύντομα ξανά στο θέατρο και στην παράσταση «Γυάλινος Κόσμος» σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη και θα ενσαρκώσει τον ρόλο που μέχρι πρότινος έπαιζε ο τηλεοπτικός του αδερφός, Αναστάσης Ροϊλός ο οποίος δεν θα συμμετέχει στην περιοδεία της παράστασης καθώς θα βρίσκεται στην «Μήδεια» στο πλευρό του Αιμίλιου Χειλάκη.