Eπικό φινάλε για το «Σπίτι με το Mega» με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και One- Αποθέωση στο Twitter

Τσακιρίδου Χριστίνα
Eπικό φινάλε για το «Σπίτι με το Mega» με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και One- Αποθέωση στο Twitter

Το «Σπίτι με το Mega» αποχαιρέτησε προσωρινά τους τηλεθεατές με το απόλυτο μουσικό πάρτι. 

Το «Σπίτι με το MEGA» αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι και έριξε αυλαία με το απόλυτο μουσικό πάρτι. Μια ξεχωριστή εκπομπή απόλαυσαν οι Έλληνες στους δέκτες τους το βράδυ του Σαββάτου (04.06) με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες από τη δεκαετία του 1980 μέχρι και σήμερα.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ανέλαβε να ψυχαγωγήσει το τηλεοπτικό κοινό στην τελευταία εκπομπή της σεζόν ερμηνεύοντας δικά του τραγούδια και παρουσιάζοντας μια κεφάτη βραδιά με αγαπημένους καλεσμένους.

«Αισθάνομαι χαρά και τιμή που είμαι οικοδεσπότης στο Σπίτι με το MEGA και μάλιστα στο κλείσιμο. Σε αυτό το καλοκαιρινό πάρτι με εκλεκτούς συναδέλφους, θα είναι μαζί μου οι ONE. Έχουμε ετοιμάσει ένα φανταστικό πρόγραμμα. Όλη η Ελλάδα θα βλέπει “Σπίτι με το MEGA” το Σάββατο», δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο «Πάμε Δανάη».

https://www.instagram.com/p/CeZntvioPpG

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε ένα αξέχαστο μουσικό πάρτι- Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Στη σκηνή βρέθηκαν η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Κώστας Μπίγαλης, η Ελένη Χατζίδου και οι Kings και τραγούδησαν με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου μοναδικά ντουέτα. Special guest της βραδιάς ήταν ο Θέμης Αδαμαντίδης.

https://www.instagram.com/p/CeZbwI_qWAK

Η επανένωση των ΟΝΕ

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεση η επανένωση των ONE, του boy band που έγραψε ιστορία στην εγχώρια μουσική βιομηχανία στα ’90s.

«Κάναμε ένα πρόγραμμα ειδικά για εσάς και θα περάσετε πολύ καλά. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την πρώτη φορά που ακούσαμε τραγούδι μας στο ραδιόφωνο. Ήταν το τραγούδι «Πρώτη Φορά» και σταματήσαμε με το αυτοκίνητο στη Μεσογείων για να το ακούσουμε», δήλωσαν συγκινημένα τα μέλη των ΟΝΕ.

Δεύτερο trend στο Ελληνικό Twitter το #spitimetomega

Στην κορυφή του Ελληνικού Twitter και συγκεκριμένα στην 2η θέση βρέθηκε για ακόμη μια φορά το #spitimetomega με περισσότερα από 2000 tweets. Ενθουσιασμός για την επανένωση των ΟΝΕ επικράτησε στην δημοφιλή πλατφόρμα με την πλειοψηφία του κοινού να κάνει άκρως θετικά σχόλια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα κορυφαία tweets που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Πηγή κεντρικής: konstantinoschristoforou