Το #tb του Αργύρη Αγγέλου με τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Παρά 5

Το #tb του Αργύρη Αγγέλου με τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Παρά 5

Ο Αργύρης Αγγέλου ή αλλιώς ο Φώτης από το Παρά 5 δημοσίευσε στιγμιότυπα από γυρίσματα της σειράς που μέχρι σήμερα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Από το 2005 μέχρι το 2007 η τηλεοπτική σειρά του MEGA «Στο Παρά 5» μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού. Ο λόγος; Το ευφυές σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά και οι εξαιρετικές ερμηνείες του ίδιου και των Αργύρη Αγγέλου, Σμαράγδας Καρύδη, Αγγελικής Λάμπρη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Τα 5 αυτά άτομα βρέθηκαν τη λάθος ώρα, στο λάθος μέρος, συγκεκριμένα σε ένα ασανσέρ ξενοδοχείου το οποίο έπαθε βλάβη και σταμάτησε. Κι ενώ οι κακοί περίμεναν τον υπουργό Σταυριανίδη να φύγει από το ξενοδοχείο, να πάει σπίτι του και να πεθάνει εκεί, τελικά εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασανσέρ, αποκαλύπτοντας στην Ντάλια, τη Ζουμπουλία, την Αγγέλα, τον Φώτη και τον Σπύρο ότι έχει δηλητηριαστεί.

Εσύ θυμάσαι την Κατερίνα Καινούργιου στο Παρά Πέντε 14 χρόνια πριν;

Αν ήσουν fan της σειράς σίγουρα θυμάσαι τις απίστευτες στιγμές των πρωταγωνιστών του «Στο Παρά 5» και θα αναπολήσεις ακόμα περισσότερο τα επεισόδια βλέποντας αδημοσίευτες φωτογραφίες που κοινοποίησε ο Αργύρης Αγγέλου.

Το #tb του Αργύρη Αγγέλου από τη σειρά «Στο Παρά 5»

10 φωτογραφίες από… τα παλιά δημοσίευσε ο Αργύρης Αγγέλου. Ο Φώτης από το Παρά 5 έκανε ένα #tb post και θυμήθηκε όλες εκείνες τις υπέροχες στιγμές που είχε ζήσει με τους συναδέλφους του στη θρυλική σειρά του ΜEGA.

https://www.instagram.com/p/CeTL6MnIgHb

«Λοιπόν πάμε για το απόλυτο throwback! Σε ένα ξεχασμένο συρτάρι βρήκα ένα χαλασμένο laptop από το 2005! Παρόλα αυτά κατάφερα και το άνοιξα και μέσα βρήκα έναν "ξεχασμένο θησαυρό"! Απίστευτο και πολύ υλικό από backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Παρά 5. Κανείς δεν μπορεί να εισπράξει στο 100% τι συνέβαινε όταν δεν έγραφε η κάμερα, αλλά σίγουρα θα πάρετε μία ιδέα... Είμαι τόσο χαρούμενος που αυτές οι αναμνήσεις δεν είναι μόνο χαραγμένες στο μυαλό μου, αλλά υπάρχουν και μέσα σε αυτό το ξεχασμένο laptop σαν ενθύμιο..», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αργύρης Αγγέλου.

Όπως βλέπεις, στο carousel υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι του καστ στη Μύκονο όπου και βρέθηκαν για να αναζητήσουν ένα πρόσωπο-κλειδί που θα τους βοηθούσε στην υπόθεση που ήθελαν να εξιχνιάσουν στο Παρά 5, αστεία στιγμιότυπα από τα backstage, αλλά και μια φωτογραφία του Γιώργου Καπουτζίδη με την τηλεοπτική γιαγιά Σοφία (aka Ειρήνη Κουμαριανού), η οποία έχει φύγει πια από τη ζωή.

Η τηλεοπτική «επανένωση» του Παρά 5

Πολύς είναι ο κόσμος που θα ήθελε κάποια στιγμή να δει ξανά νέα επεισόδια από τη σειρά «Στο Παρά 5» με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μάλιστα, να έχει προτείνει στον Γιώργο Καπουτζίδη να γυρίσουν ταινία.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, όμως πέρσι, και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2021, το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να δει τηλεοπτικά ξανά μαζί όλους τους αγαπημένους πρωταγωνιστές.

Πού; Στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού του MEGA, «Celebrity Game Night», το οποίο και παρουσίαζε η Σμαράγδα Καρύδη. Εκεί, λοιπόν, βρέθηκαν ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Αργύρης Αγγέλου, η Αγγελική Λάμπρη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κι ο Μιχάλης Μαρίνος για να θυμηθούν τα παλιά, τότε που με το «Στο Παρά 5» έκαναν ρεκόρ τηλεθέασης.