O Keanu Reeves και η Alexandra Grant είναι το ζευγάρι που όλοι κοιτούσαν στο Gala του MOCA

O Keanu Reeves και η Alexandra Grant είναι το ζευγάρι που όλοι κοιτούσαν στο Gala του MOCA

Το διάσημο ζευγάρι στη νέα του δημόσια εμφάνιση κέντρισε τα βλέμματα. 

Στο Gala του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (MOCA) στο Los Angeles έδωσε το παρών ο Keanu Reeves το Σάββατο 4 Ιουνίου, αλλά στο πλευρό του βρισκόταν η σύντροφός του, Alexandra Grant, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η δημόσια εμφάνιση του Keanu Reeves και της Alexandra Grant

Ο 57χρονος ηθοποιός και η 48χρονη visual artist φόρεσαν τα καλά τους και στήριξαν το μουσείο που χρηματοδοτείται μόνο από καλλιτέχνες με σκοπό τη συλλογή και την έκθεση σύγχρονης τέχνης επιλέγοντας δύο πολύ κλασικά outfit -ο Reeves ένα κοστούμι με λευκό πουκάμισο και η Grant ένα μακρύ, κόκκινο φόρεμα-.

Η γνωριμία και η σχέση του ζευγαριού

O Keanu Reeves και η Alexandra Grant είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και όλα δείχνουν πως η σχέση τους είναι σοβαρή. Το ίδιο ισχυρίζονται και πηγές που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι.

«Ο Keanu δεν κρύβει το γεγονός ότι πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στην Alexandra. Οι φίλοι του γνωρίζουν πόσο ευτυχισμένος είναι, έχει μιλήσει σχετικά με το να κάνει την Alexandra σύζυγό του και πρόσφατα είδε και ένα δαχτυλίδι στο δυτικό Hollywood. Ο Keanu και η Alexandra έχουν υπάρξει ξανά σε σχέσεις στο παρελθόν, αλλά αυτή είναι η πιο εύκολη (σχέση). Απλώς ταιριάζουν πολύ καλά μαζί. Ίσως επειδή είναι ώριμοι, σταθεροί και ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή. Δεν υπάρχουν δράματα. Και, φυσικά, αγαπούν ο ένας τον άλλον. Λατρεύει την Alexandra», είπε η πηγή.

Μπορεί οι δυο τους να έγιναν ζευγάρι το 2018, όμως, ο Reeves και η Grant γνωρίζονται πολλά περισσότερα χρόνια. Η φιλία τους πηγαίνει πίσω στο 2009, όταν η visual artist παρείχε τις υπηρεσίες της για το πρώτο βιβλίο του ηθοποιού, «Ode to Happiness». Τέσσερα χρόνια μετά, συνεργάστηκαν ξανά στο βιβλίο τέχνης της Grant, «Shadows», όπου υπήρχαν φωτογραφίες της σκιάς του Keanu που είχε τραβήξει η ίδια.

Η μαμά του ηθοποιού, πάντως, είναι κατενθουσιασμένη με την Grant, αφού τη θαυμάζει και θα την ήθελε πολύ για νύφη της. «Γνώρισε για πρώτη φορά την Alexandra πριν από έναν χρόνο και την καλωσόρισε κατευθείαν. Μοιράζονται άπειρα κοινά, συμπεριλαμβανομένου και του πάθους τους για τις τέχνες», είχε πει πηγή στο Life&Style το 2020.

Το τρυφερό φιλί αποχαιρετισμού του Keanu Reeves στην αγαπημένη του