Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Η βάπτιση του γιου τους μας θύμισε τον γάμο τους

Ιωάννα Τζανή
Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Η βάπτιση του γιου τους μας θύμισε τον γάμο τους

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης βάπτισαν τον 7μιση μηνών γιο τους Βύρωνα και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες που θέλεις να ξέρεις.

Όπως και στην περίπτωση του γάμου τους, έτσι και στη βάπτιση του παιδιού τους, το ζευγάρι κράτησε κρυφό μέχρι την τελευταία στιγμή το ευχάριστο γεγονός και το ποιος ήταν ο νονός. Ωστόσο, είδαμε στο Instagram της Κατερίνας κάποιες αναδημοσιεύσεις φωτογραφιών και βίντεο, τα οποία τραβήχτηκαν στο κτήμα Λιάρου στο Κορώπι, όπου και πραγματοποιήθηκε η βάπτιση.

Κατερίνα Στικούδη: Η συμβουλή που έδωσε στις νέες μαμάδες για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν και η Μελίνα Μακρή, με την οποία η Κατερίνα έχει αναπτύξει μια τρομερή σχέση.

Για την ιδιαίτερη αυτή μέρα, η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ πορτοκαλί φόρεμα, το οποίο είναι και το χρώμα του καλοκαιριού, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά, με μια εντυπωσιακή πλεξούδα.

Η σχέση ζωής της Κατερίνας με τον Βαγγέλη Σερίφη και ο ερχομός του παιδιού τους

Η Κατερίνα είναι μαζί με τον αγαπημένο της DJ Ricο, κατά κόσμον Βαγγέλη Σερίφη τα τελευταία 12 χρόνια, ενώ τον Αύγουστο του 2018 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Στις 17 Οκτωβρίου του 2021 ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, Βύρωνας, για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού.

Οι φήμες ότι η Κατερίνα Στικούδη περιμένει μωρό είχαν φουντώσει ήδη από την αρχή της εγκυμοσύνης της, όμως εκείνη το επιβεβαίωσε πολύ αργά.

https://www.instagram.com/p/CXyXH3FtwYn

Η επιβεβαίωση ήρθε με την παρουσία της στα backstage του J2US, στον ένατο μήνα της κύησής της, και λίγες ημέρες πριν γεννήσει.

Δες στην παρακάτω photo gallery τις φωτογραφίες από τη βάπτιση του μικρού Βύρωνα.

Cover photo: @stikoudikaterin