Κατερίνα Στικούδη: Η αποκάλυψη που έκανε για το «My Style Rocks»

Ιωάννα Τζανή
Κατερίνα Στικούδη: Η αποκάλυψη που έκανε για το «My Style Rocks»

«΄Ήταν ένα project στο οποίο πέρασα ωραία και έμαθα πράγματα», είπε η τραγουδίστρια.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, είναι ένα ζευγάρι που προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως όταν τους πετυχαίνουν οι τηλεοπτικές κάμερες, η χημεία τους είναι πασιφανής.

Οι δυο τους μετρούν ήδη 12 χρόνια κοινής πορείας, ενώ στις 25 Αυγούστου του 2018, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, την ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Τον έρωτά τους ήρθε να ολοκληρώσει η γέννηση του γιου τους, τον περασμένο Οκτώβριο.

Κατερίνα Στικούδη: Κοινή έξοδος με τον σύζυγό της 5 μήνες μετά τον ερχομό του μωρού τους

Βαγγέλης Σερίφης: «Όταν ακούς ζευγάρια να λένε συνέχεια ότι είναι ερωτευμένοι, βλέπεις τι γίνεται»

Το βράδυ της Τετάρτης (13/4), η Κατερίνα και ο Βαγγέλης έκαναν μια κοινή βραδινή έξοδο και μίλησαν στους δημοσιογράφους, πιο κεφάτοι και ερωτευμένοι από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/Ca4DExOgemy

«Δεν είναι ωραίο να διατυμπανίζεις τον έρωτά σου δεξιά και αριστερά. Όταν ακούς ζευγάρια να βγαίνουν δεξιά και αριστερά και να λένε ότι είμαστε ερωτευμένοι, βλέπεις τι γίνεται. Με την Κατερίνα κάνουμε ωραία παρέα», εξήγησε ο Βαγγέλης Σερίφης μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι δημοσιογράφοι δεν παρέλειψαν να ενημερώσουν την Κατερίνα Στικούδη για τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με την επιστροφή του «My Style Rocks» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με την ίδια να δείχνει ξαφνιασμένη. «Μου κάνεις πλάκα; Δεν έχω ακούσει κάτι. Γιατί όχι; Οτιδήποτε γίνεται, καινούργιες παραγωγές, και παλιές, και να υπάρχει δουλειά για όλο τον κόσμο», είπε η τραγουδίστρια.

Όσο για το αν θα αναλάβει την παρουσίαση, η Κατερίνα απάντησε: «Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση, αλλά ήταν ένα project στο οποίο πέρασα ωραία, έμαθα πράγματα... Το έκανα 2 φορές, πολύ σημαντικό».

Αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την παρουσίαση του «My Style Rocks»;

Βέβαια, κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε με τον κριτή του «My Style Rocks» Λάκη Γαβαλά σε μία επιδειξη μόδας και πέταξε μια ατάκα που μας γέννησε υποψίες για το αν θα είναι εκείνη που θα αναλάβει τον νέο κύκλο της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ενώ συνομιλούσαν σε ένα story της, ο Λάκης τής ανέφερε τη φράση της μαγειρικής εκπομπής που παρουσιάζει «Κάτι Ξαναψήνεται», με την Κωνσταντίνα να του απαντά: «Ναι αλλά και... your style rocks!».

https://www.instagram.com/p/CbYFLqyryud

Η Σπυροπούλου μάς έχει συνηθίσει στο να ανακοινώνει πράγματα με... γρίφους και με έμμεσο τρόπο, οπότε αναμένουμε να δούμε αν η φράση που είπε στον Λάκη, μόνο τυχαία δεν ήταν!

Πηγή φωτογραφιών: @stikoudikaterin