Η Shay Mitchell μετά τη γέννηση της κόρης της είναι το απόλυτο mum icon

Μαρία Ροδίτη
Η Shay Mitchell μετά τη γέννηση της κόρης της είναι το απόλυτο mum icon

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η διάσημη ηθοποιός, Shay Mitchell, αλλά κανείς δεν κατάλαβε ότι μόλις πριν 2 εβδομάδες γέννησε.

Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο η ηθοποιός, Shay Mitchell. Η 35χρονη star έγινε μαμά για δεύτερη φορά πριν δύο εβδομάδες και υποδέχθηκε στον κόσμο το δεύτερο κοριτσάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Matte Babel.

Η ίδια η Shay Mitchell επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός, ενώ εμφανίστηκε με ιδιαίτερα καλλίγραμμη σιλουέτα κάνοντας τους πάντες να απορούν και να αναρωτιούνται πότε πραγματικά γέννησε.

Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε έναν μήνα με την κόρη της, και ανέβασε την πιο απροσδόκητη φωτό

Μαμά για δεύτερη φορά η Shay Mitchell

«Πρόσφατα γέννησα το δεύτερο παιδί μου και αυτός είναι ο λόγος που όλα είναι πιο γλυκά, διότι αυτή είναι η πρώτη φορά που πραγματικά είμαι έξω από το σπίτι από τότε που ήρθε στον κόσμο», δήλωσε η ηθοποιός στο E! News, σε event στο BÉIS Motel pop up, στο οποίο παρευρέθηκε το Σάββατο (3/6). «Είναι πολύ ξεχωριστό που έρχομαι κι επισκέπτομαι το άλλο μου μωρό», συνέχισε αναφερόμενη στο BÉIS, το travel brand που λάνσαρε το 2018.

https://www.instagram.com/p/CeaBS1lI1_z

Η Shay αποκάλεσε, επίσης, τον σύντροφό της «εξαιρετικό» μπαμπά λέγοντας: «Νομίζω ότι όταν βρίσκεις κάποιον που έχει τις ίδιες ηθικές αξίες με σένα, διευκολύνει πολύ την ανατροφή των παιδιών. Είναι σίγουρα μια συνεργασία. Το να βρεις κάποιον που έχει παρόμοιους κώδικες ηθικής με εσένα είναι εξαιρετικά σημαντικό».

Και, φυσικά, κανένας δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από τη σιλουέτα της μιας και η Shay Mitchell εμφανίστηκε στο event με deux pieces σύνολο και λευκό crop top, που δεν μαρτυρούσε με τίποτα ότι μέχρι και πριν δυο εβδομάδες κυοφορούσε το μωρό της.

Η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

Η Shay Mitchell με ένα μακροσκελές post και με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της ανακοίνωσε τον περασμένο Φεβρουάριο τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά και την απώλεια της αγαπημένης της γιαγιάς.

https://www.instagram.com/p/CZsApGPPvA-

«Λέω αντίο σε ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο και ταυτόχρονα βιώνω τη χαρά μιας νέας ζωής στον κόσμο… Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής. Είναι επίσης η πιο δύσκολη σεζόν μου μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αυτό ήταν το σχέδιο του σύμπαντος από την αρχή, γνωρίζοντας ότι θα χρειαζόμουν άλλη κοσμική χαρά για να μετριάσει το χτύπημα της απώλειας ενός από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Ωστόσο, αυτό είναι απόδειξη ότι η αγάπη, η ζωή και η απώλεια μπορούν να υπάρχουν βαθιά ταυτόχρονα. Gram, μου λείπεις κάθε μέρα. Μικρή, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σε γνωρίζουμε. Παίρνω ανάσα και βγάζω έναν αναστεναγμό ειρήνης γνωρίζοντας ότι είστε ήδη συνδεδεμένες με έναν τέτοιον κοσμικό τρόπο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.