Θέλει η Δανάη Παππά να γίνει μαμά; Η απάντησή της για την απόκτηση ενός παιδιού ήταν σαφής

Θέλει η Δανάη Παππά να γίνει μαμά; Η απάντησή της για την απόκτηση ενός παιδιού ήταν σαφής

Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε την απάντησή της στον/στην follower που αναρωτιόταν.

Η Δανάη Παππά έχει κλείσει πλέον τρία χρόνια σχέσης με τον Λάμπρο Λάζαρη και το ζευγάρι δείχνει να περνάει φανταστικά. Αναμενόμενα, λοιπόν, το πιστό της κοινό αναρωτιέται αν η ηθοποιός έχει σκεφτεί να προχωρήσει τη σχέση της και να κάνει οικογένεια.

Θέλει η Δανάη Παππά να κάνει παιδάκι;

Η 25χρονη ηθοποιός, χτες, Δευτέρα 6 Ιουνίου, αποφάσισε να κάνει ένα από τα καθιερωμένα της Q&A με τους followers της στο Instagram. Ανάμεσα σε αυτές τις ερωτήσεις βρέθηκε και μία που αφορούσε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδάκι.

Τότε, η Δανάη Παππά απάντησε: «Είναι κάτι το οποίο το σκέφτομαι. Δεν το σκέφτομαι ακόμα - στο άμεσο μέλλον. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να έρθουν τα πράγματα. Αλλά, ναι, είναι κάτι που θα ήθελα».

Οι δηλώσεις της Δανάης Παππά για τον Λάμπρο Λάζαρη

Το Happy Day αναπαρήγαγε απόσπασμα από μία συνέντευξη της Δανάης και οι δηλώσεις της δείχνουν πως με τον Λάζαρη είναι πιο καλά από ποτέ, ειδικά μετά τις δοκιμασίες που πέρασαν μέσα στην καραντίνα.

https://www.instagram.com/p/CV-qC7lNZdO

«Δημοσιογράφος: Ποιες είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες σου;

Δανάη Παππά: Η γιαγιά μου, η σοκολάτα και ο Σπίθας.

Δημοσιογράφος: Ο Λάμπρος, ο σύντροφός σου;

Δανάη Παππά: Είναι μέσα σε κάθε κατηγορία χωρίς να χρειάζεται να τον αναφέρω. Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», ακούγεται στο απόσπασμα.

Η Δανάη Παππά μιλάει για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη, τις δυσκολίες και τον γάμο