MasterChef: Πάνος και Καλλιόπη στον τελικό και ο Μπόμπενας το σχολίασε με μία σπόντα και μία ευχή

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Πάνος και Καλλιόπη στον τελικό και ο Μπόμπενας το σχολίασε με μία σπόντα και μία ευχή

 Πριν καν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, ο Δημήτρης Ταϊρίδης, δηλαδή ο γνωστός μας ως Μπόμπενας το αποκάλυψε προκαλώντας απορίες και για το σχόλιο που έκανε. Το Twitter πανηγύρισε για τους φιναλίστ. 

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Πάνος και Καλλιόπη όπως σας είχαμε ήδη ανακοινώσει είναι το μεγάλο ζευγάρι του τελικού του MasterChef. Η Ελπίδα πάσχισε αλλά δεν τα κατάφερε, αλλά η πορεία της ήταν αξιομνημόνευτη. Άξιο αναφοράς όμως και το σχόλιο του Μπόμπενα, ο οποίος «ξαναχτύπησε» και έριξε σπόντα μεγατόνων. Και ανακοίνωσε και το ζευγάρι του τελικού, σχεδόν μία ώρα πριν ανακοινωθεί και επίσημα!

MasterChef: Στις 15 Ιουνίου ο μεγάλος τελικός - Ανατροπή με τη φιναλίστ Καλλιόπη

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Η χθεσινή δοκιμασία για τον Πάνο, την Ελπίδα και την Καλλιόπη, ήταν μέσα στο άγχος. Σε σημείο που ακόμη και τα αστεία του Πάνου ήταν περιορισμένα και η Καλλιόπη έμεινε σε ελάχιστες ατάκες. Η Ελπίδα ήταν εκείνη που όλοι γνωρίζουμε. Με μέτρο στην έκφρση των αληθινών της συναισθημάτων. Η πρώτη δοκιμασία του χθεσινού επεισοδίου είχε και το τελευταίο τεστ δημιουργικότητας της χρονιάς, με βασικό υλικό το κρεμμύδι. Η Καλλιόπη μαγειρεύοντας ήταν συγκινημένη γιατί θυμήθηκε τον άνθρωπο που την ενέπνευσε για την μαγειρική, τον αγαπημένο της θείο Στέλιο, ο οποίος έχει φύγει από την ζωή.

https://www.instagram.com/p/CeO3CHnKLIJ

Λίγο πριν περάσουν οι παίκτες στην δεύτερη δοκιμασία, «ξαναχτύπησε» ο Μπόμπενας. Με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram, ανακοίνωσε ως δεδομένο ότι Πάνος και Καλλιόπη ήταν το ζευγάρι του τελικού και άρχισε να τους δίνει τις ευχές του! Έριξε όμως και μία μεγάλη σπόντα γράφοντας: «Εγώ είπα κάποτε σε ένα συμβούλιο σε κάποιον από την Καλαμάτα .....μην βιάζεσαι να λες για μπλούζα που θα γράφει το όνομα σου στους τελικούς. Εύγε στη δυάδα του τελικού, άξιοι, εύχομαι τα καλύτερα».

https://www.instagram.com/p/CeO7YvRsISq

Και για ποιον χτυπούσε η καμπάνα; Μα φυσικά για τον Νικήτα. Ο οποίος είναι από την Καλαμάτα και ήταν το φαβορί που έφτασε μία ανάσα πριν τον τελικό. Τον οποίο όπως όλοι θυμόμαστε, δεν τον συμπαθούσε. Πάντως ο Μπόμπενας αποδείχτηκε καλός...ρεπόρτερ, αφού είχε σίγουρο το spoiler για τον διαγωνισμό.

Η δεύτερη δοκιμασία έγινε με πιάτο του γάλλου σεφ Arnaud Bignon ο οποίος όχι απλά ήταν καλεσμένος, αλλά θα ήταν και ο μόνος που θα έδινε βαθμολογία στους παίκτες. Πάντως όλοι απόρησαν στο Twitter γιατί οι κριτές διευκρίνησαν ότι η χθεσινή δοκιμασία, ήταν η πρώτη δοκιμασία τελικού που μετρά μάλιστα στην βαθμολογία, ενώ στην ουσία ήταν ο τελευταίος ημιτελικός. Σαφής η απορία μας.

Η Ελπίδα αποκλείστηκε και έτσι βρεθήκαμε με Πάνο και Καλλιόπη στον τελικό. Πάντως το κοινό πανηγύρισε για τους φιναλίστ, γιατί και οι δύο, υπήρξαν από τους αγαπημένους του Twitter. Και όχι επειδή προκαλούσαν. Το αντίθετο μάλιστα.